Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2017, 20:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Pred samovraždou mal Chester Bennington perfektnú náladu. Jeho manželka zverejnila video, kde šíri radosť a smiech

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Frontman skupiny Linkin Park okoliu nenaznačil, že má v pláne vziať si život.

Fenomenálny Chester Bennington, nezabudnuteľný frontman skupiny Linkin Park, od nás vlastnou vôľou odišiel 20. júla, čo spôsobilo celosvetovú tragédiu. Z jeho odchodu sa mesiace spamätávajú verní fanúšikovia, no i rodina. Chester síce nemal ľahký život, no plány na samovraždu nikdy otvorene nepriznal, čo z tohto aktu robí ešte nebezpečnejší. Jeho manželka, Talinda Bennington, sa až teraz rozhodla zverejniť pre ňu veľmi citlivé video, kde je Chester v perfektnej nálade, pravdepodobne ochutnávajúci legendárke Fazuľky každej chuti s rodinou a priateľmi. Všetko sa pritom udialo len približne 36 hodín predtým, než si spevák vzal život. Bennington vtipkuje a šíri dobrú náladu a Talinda varuje, že depresia nemá žiadnu tvár a ňou trpiaci človek môže vyzerať napríklad aj takto.

Jeho manželka fanúšikov najprv pripravila tweetom hovoriacim, že ten nasledujúci bude ten najosobnejší, aký kedy postla. V druhom tweete zanechala srdcervúce video veselého Chestera s popiskom: "This is what depression looked like to us just 36 hrs b4 his death. He loved us SO much & we loved him. #fuckdepression #MakeChesterProud." a teda Takto pre nás vyzerala depresia len 36 hodín pred jeho smrťou. Veľmi nás ľúbil a rovnako to bolo aj z našej strany.


Domov
Zdieľať
Diskusia