Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 16:11
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Zabudnite na bežné smartfóny. Samsung oznámil, že chce už budúci rok vyrukovať so skladacími kúskami

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Inovácie priamo z budúcnosti.

Úhlavný konkurent spoločnosti Apple z Južnej Kórey dal celému svetu vedieť, že ak pôjde všetko podľa plánov, v roku 2018 hodlá predstaviť futuristické mobilné zariadenia s takou konštrukciou, aká nám ich umožní zložiť na kompaktný telefón alebo rozložiť na rozmernejší tablet. Ani zďaleka však nejde o prvú zmienku, pretože Samsung predviedol podobne fungujúci koncept už pred niekoľkými rokmi.

Tieto naozaj ambiciózne plány prezradil sám prezident mobilného biznisu v Samsung Electronics, Koh Dong-jin. Stalo sa tak v uplynulých dňoch a hneď na to začali mnohé technologické weby doslova šalieť. Malo by totiž ísť o generačného nástupcu za nedávno odhalený high-end model Galaxy Note8.

Je teda celkom pravdepodobné, že svetlo sveta uzrú až dva mierne rozdielne modely. Podobná stratégia nastala aj pri generácii Galaxy Note4, s ktorou prišla na pulty obchodov konštrukčne odlišná verzia pod označením Galaxy Note Edge.

Nižšie nájdete spomínaný koncept.

Domov
Zdieľať
Diskusia