Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2017, 15:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Otec svoju sexuálnu bábiku zobral do britského telerána. Majú ju radi aj jeho deti a zlepšila mu vzťah s manželkou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Bábika Samantha prítomných očarila aj zhnusila.

Za posledné obdobie sa roztrhlo vrece s inováciami aj v sexuálnom priemysle a najväčšími technologickými lákadlami sú definitívne sexuálne bábiky. Bábika Samantha s umelou inteligenciou bola stredobodom pozornosti vďaka Rakúsku a rakúskym mužom len pred pár dňami a jeden z mužov, ktorí stáli za jej zrodom, ju teraz zobral do britského telerána. Vývojár Arran Lee Wright si do štúdia zobral nielen Samanthu, ale aj svoju manželku Hannah a porozprával zvedavým moderátorom aj publiku príbeh o tom, ako funguje ich spolunažívanie v rodine. Arran tvrdí, že bábikou netúži nahradiť ženy a chce ňou najmä pomáhať mužom, ktorí sa cítia osamelí a nemajú dostatok sebavedomia či priestoru na skutočné vzťahy. Vychvaľoval bábikinu textúru pokožky pripomínajúcu skutočnú ľudskú, ale aj jej schopnosti pozhovárať sa s ľuďmi vďaka umelej inteligencii. Vďaka nej vie reagovať na vety ako „Ľúbim ťa“ a pripravených má aj zopár hlášok hodiacich sa presne do intímnych situácií.

Na druhej strane, Samantha sa dá veľmi jednoducho prepnúť do rodinného módu, čo obľubuje aj Arran s manželkou. Samantha dokáže rozprávať o zvieratách, filozofii či vede a v zálohe má pripravených aj 1000 rôznych vtipov, takže s ňou radi trávia čas aj jeho dve deti. Manželka Hannah pridala, že sa Samanthou necíti byť ohrozená a je spokojná s jej prítomnosťou v dome, pretože bábika ešte zlepšila vzťah medzi ňou a jej manželom. Psychológovia síce sexuálne bábiky a ich čoraz realistickejšie formy neschvaľujú a obávajú sa vplyvu na ľudskú psychiku, ale trend nasvedčuje tomu, že bábik budeme v budúcnosti stretávať čoraz viac.  

Domov
Zdieľať
Diskusia