Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2017, 10:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ešte v septembri vyjde nový album Michaela Jacksona. Okrem najlepších tanečných skladieb kráľa popu bude obsahovať aj exkluzívnu novinku

HUDBA MICHAEL JACKSON SCREAM
Uložiť Uložené

Fanúšikovia legendárneho speváka sa dočkali aj úplnej novinky, ktorá uzrela svetlo sveta len pred pár hodinami.

Od doby, kedy vyšiel Jacksonov posmrtný album Xscape, už ubehli viac ako tri roky. Vtedy všetko nasvedčovalo tomu, že je to posledná spomienka na kráľa popu v podobe hudobného albumu vôbec. Najaktuálnejšie informácie však hovoria o tom, že ešte v závere tohto mesiaca, teda konkrétne 29. septembra, sa môžeme tešiť na ďalší projekt s jeho menom, ktorý dostane názov Scream. Pôjde o súbor trinástich skladieb a tie by mali byť selekciou najviac elektrizujúcich a tanečných skladieb z diskografie Michaela Jacksona. Pre fanúšikov máme ešte jednu dobrú správu, keďže sa na tomto albume objaví aj skladba, ktorá sa doposiaľ nikdy na verejnosť nedostala. Tá nesie titul Blood On The Dance Floor X Dangerous a vypočuť si ju možeš napríklad hneď teraz. Viac informácií zatiaľ známych nie je, a tak si budeme musieť počkať pravdepodobne až do posledných dní aktuálneho mesiaca.

Domov
Zdieľať
Diskusia