Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 13:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Karlo dopĺňa skladbu Mariachi z albumu 666 o vizuál s príbehom. Dozvieš sa, ako vyzerá street hustle z viacerých pohľadov

HUDBA KARLO
Uložiť Uložené

Slovenský člen Milion+ vydal v prvej polovici roka kvalitný počin, z ktorého nám teraz servíruje ďalší videoklip.

Ešte v prvej polovici roku 2015 uzrel svetlo sveta debutový sólový album v podaní vtedy Gumbguho. Projekt niesol názov 333 a našli sme na ňom deviatku kvalitných vecí, ktoré sme patrične ocenili v rebríčkoch. Už vtedy autor sľuboval, že má v pláne nahrať aj pokračovanie s dvojnásobkom skladieb. No a po dvoch rokoch už pod pseudonymom Karlo vydáva raper z Lučenca ďalší kvalitný počin pod hlavičkou Milion+. V porovnaní so zvyškom scény je 666 určite rozmanitejším albumom a je z neho cítiť pokus odlíšiť sa, čo sa v konečnom dôsledku aj darí. Karlo stihol ešte pred vydaním albumu zverejniť aj nejaké tie klipy a teraz v tomto trende pokračuje. Dočkali sme sa totiž vizuálneho spracovania skladby Mariachi, ktorá patrí medzi tie najlepšie. Ide o mierne filmovú záležitosť s reprezent prvkami z dielne chalana menom riko ceko. Hudobnú produkciu si na mieru ušil Karlo sám a tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia