Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2017, 17:58
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Mayweatherovu priateľku obťažovali a cez okno po nej hodili tehlu. Fanúšikovia Conora McGregora veria v jasné víťazstvo

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

"Ty plastová troska. Štetka. Mayweather skape."

Súboj McGregor verzus Mayweather sa blíži a aj keď mnoho ľudí verí vo Floyda, Conor sa ich na nedávnej dvojici tlačoviek snažil presvedčiť. Spúšťou urážok ako "Fuck the Mayweathers" však už inšpiroval aj jeho fanúšikov a podporovateľov. Ich významná časť sa z Floydovej osoby teraz presunula na jeho príťažlivú priateľku. Abigail Clarke môžeš poznať z britského seriálu The Only Way Is Essex a s Floydom rozhodne nie je dlho. Nenávisť Conorových ľudí sa však bohužiaľ upriamila priamo na Abi. Tí ju nemajú radi jednoducho preto, lebo podporuje Floyda, čo sa v napätej atmosfére blížiaceho sa zápasu zdá ako kriminálny čin.

Abigail to však od Conorovcov poriadne schytala. Na ulici ju neustále urážajú a strkajú do nej, často narážajúc na plastické operácie, ktoré Abi podstúpila. Odvážna skupina sa dokonca prikradla k jej domu o tretej ráno a cez okno vhodila tehlu s priviazaným nápisom Fuck the Mayweathers. Trojica ľudí ju zasa konfrontovala na ulici s povzbudivými slovami: "Ty plastová troska. Štetka. Mayweather skape." Podľa DailyStar sa 25-ročná herečka bojí o svoju bezpečnosť. 26. august sa blíži závratnou rýchlosťou a ostáva len dúfať, že tento stret neprekročí hranice. 

Domov
Zdieľať
Diskusia