Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2017, 14:42
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vášnivý fanúšik Conora McGregora si nechal vytetovať slová "Fuck you", ktoré mal bojovník na obleku. Ľudia mu odkazujú, že to bude ľutovať

ZAUJÍMAVOSTI TETOVANIE
Uložiť Uložené

Jordan urobil odvážne rozhodnutie.

Tlačové konferencie pred blížiacim sa súbojom McGregora a Mayweathera sa už skončili, avšak mediálne šialenstvo bude pokračovať ešte ďalších 6 týždňov. Hneď prvým prekvapením na tlačovke v Los Angeles bol oblek, ktorý si na seba odvážne obliekol Conor McGregor. Nechal si ho vyrobiť na mieru a po celej jeho dĺžke sa vynímali anglické slová „Fuck you“. Fotografie zachytávajúce kontroverzný oblek obleteli všetky sociálne siete a ľudia írskeho bojovníka obdivovali aj odsudzovali, lenže jeden z fanúšikov to dotiahol do menšieho extrému. Jordan Coombe sa nechal vulgárnym oblekom inšpirovať natoľko, že si na svoju ruku nechal vytetovať slová „Fuck you“ rovnakým štýlom. Aj keď nie je jasné, či ide o permanentné tetovanie, alebo si Jordan tak trochu uťahuje zo svojho okolia a tetovanie je len dočasné, ľudia mu vo veľkom začali vypisovať, že toto rozhodnutie ešte definitívne oľutuje, pretože to bol jeden z najhlúpejších nápadov, aké kedy videli.  



Domov
Zdieľať
Diskusia