Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2017, 10:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zasúťaž si o lístky na krst albumu Ultra! Ultra! od Vladimira 518. Jedinečná show ovládne Bratislavu už o pár dní

REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Pražská legenda vydala pred pár týždňami svoj ďalší sólový projekt, ktorý sa skutočne vydaril a naše hlavné mesto ho konečne bude mať možnosť počuť naživo.

Vladimirov album Ultra! Ultra! uzrel svetlo sveta koncom mája, a tak väčšina fanúšikov už snáď mala možnosť pozorne si ho vypočuť zo všetkých strán. Zároveň sme si pre vás prichystali aj rozsiahly videorozhovor v podaní moderatora Adela, v ktorom sa dozvieš všetko podstatné a samozrejme ešte niečo naviac. S vydaním sólového projektu v podaní pražskej legendy alebo hociktorého iného etablovaného interpreta sa pochopiteľne spája aj množstvo príjemných povinností a jednou z nich je aj organizovanie krstov, a to najčastejšie v mestách, kde to jednoducho funguje najviac.

Okrem českých miest sa preto hlava Bigg Boss labelu rozhodla spáchať jeden aj v slovenskom hlavnom meste a dá sa očakávať, že to bude už tradične obrobské. Bratislavský krst sa bude konať 22. júna v Nu Spirit klube, kde sa objavia aj špeciálni hostia ako Pil C, takže môžeme očakávať aj živú prezentáciu ich najväčších spoločných bangrov. Ako redakcia sme sa rozhodli dať našim fanúšikom možnosť vyhrať zopár lístkov na túto akciu aj originál albumy, takže ak máš zopár minút, určite pokračuj v čítaní. Pravidlá sú pri tom úplne jednoduché. Stačí repostnúť túto fotku na svoj verejný instagramový profil s hashtagom #ultraultrabratislava a automaticky sa tak zapojíš do súťaže o 1x lístok a 1x album, pričom tento balíček máme pripravený až pre štyroch z vás. Výhercov vyžrebujeme 20. júna na našom oficiálnom instagrame. Na krste samozrejme nebude chýbať aj ľadovo namrazený Jägermeister, čo je zárukou každej poriadnej párty a bez neho si vlastne už ani udalosť podobných rozmerov predstaviť nedokážeme.

Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebook udalosti. Vidíme sa!

Domov
Zdieľať
Diskusia