Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2017, 13:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Uber a Regal Burger sa postarajú o hladných Bratislavčanov. Objednaj si v aplikácii špeciálny UberBURGER balíček aj s nápojmi

GASTRO BRATISLAVA UBER
Uložiť Uložené

Výsledkom spolupráce dvoch progresívnych spoločností je zaujímavá akcia pre obyvateľov hlavného mesta, ktorí si potrpia na dobrom jedle.

Aj počas náročného pracovného dňa by sme si mali nájsť čas na dobré jedlo, ktoré vždy zaručene dokáže nielen dodať energiu ale aj vylepšiť náladu, s ktorou ide jednoducho všetko o čosi ľahšie. Zároveň je však pravdou, že nie každý z nás si popri povinnostiach nájde na skutočný obed pre fajnšmekrov dostatočne dlhú chvíľu. Predsa len, návšteva reštaurácie si nejakú tú hodinku vyžaduje. A práve preto prichádza iniciatíva od obľúbenej aplikácie Uber a tiež už presláveného Regal Burgra. Tieto dve spoločnosti spojili sily a výsledkom je zaujímavé prekvapenie, o ktorom by sme vám teraz radi povedali niečo viac. 

Už tento štvrtok - 25. mája od 11:00 do 13:00 si budú môcť obyvatelia Bratislavy objednať špeciálny Regal Burger kit, a to práve prodstredníctvom aplikácie Uber. Ak si teda fanúšik kvalitných burgerov a máš chuť vyskúšať túto netradičnú a limitovanú akciu, nezabudni počas obeda vyhľadať v aplikácii možnosť UberBURGER a Uber ti za 5 EUR privezie špeciálny set, ktorého súčasťou budú dva miniburgre - miniburger classic a miniburger špeciál, Fritz-kola a nealko Regal radler. Pripomíname však, že počet unikátnych burger kitov je limitovaný a na získanie toho svojho sa budeš musieť posnažiť a skúsiť viackrát. Prajeme ti dobrú chuť.

Uber a Regal Burger sa postarajú o hladných Bratislavčanov. Objednaj si v aplikácii špeciálny UberBURGER balíček aj s nápojmi
Domov
Zdieľať
Diskusia