Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2017, 15:27
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Boxerov strýko zákerne vrazil súperovi po surovom KO. Jeden z najšokujúcejších momentov boxu tohto roku má už v rukách polícia

ŠPORT BOX
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Strýko si svojho synovca prišiel brániť.

Box vie byť poriadne kontroverzným športom, ale to, čo sa pred pár hodinami stalo po skončení súboja medzi Andrem Dirrellom a Josem Uzcateguiom, to sme tu už dlho nemali. Andre Dirrell zažil vo svojej kariére už dva prehraté súboje o titul IBF Interim Super Middleweight, a tak si chcel na Venezualčanovi konečne napraviť reputáciu aj náladu. Nanešťastie pre Dirrella, v ôsmom kole, už po odnení signálu oznamujúceho koniec kola, zasadil Jose Uzcategui ešte niekoľko tvrdých úderov a svojho súpera prakticky zákerne odrovnal, aj keď by sa dalo polemizovať o tom, či to bolo ešte v zápale boja a Venezuelčan zvukový signál skrátka nezaregistroval.

Dirrell skončil na zemi a museli sa naňho okamžite pozrieť lekári, a tak rozhodca Venezuelčana za údery po konci kola dodatočne diskvalifikoval. Avšak, ani diskvalifikácia ešte nepredstavovala záver kontroverzného zápasu, pretože strýko a zároveň člen tímu otrasného Andreho Dirrella sa o niekoľko minút neskôr postaral o jeden z najšokujúcejších momentov boxu v roku 2017. Strýko Leon Lawson konfrontoval Venezuelčana takým spôsobom, že mu zasadil nečakaný a zákerný úder priamo do hlavy a potom ešte jeden do hrude, za čo mu teraz hrozí obvinenie z napadnutia a už ho aj hľadajú policajti.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30


Domov
Zdieľať
Diskusia