Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2017, 11:51
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vtipného kúzelníka s tequilou poslali v talentovej šou zlatým bzučiakom až do semifinále! Ani Simon Cowell neskrýval svoj pobavený úsmev

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Britská talentová šou produkuje hromadu nových talentov.

Svetoznáma šou Britain’s Got Talent sa na našom webe objavila už niekoľkokrát a najčastejšie sa v hlavnej úlohe objavovali rôzni kúzelníci a iluzionisti. V nastúpenom trende budeme pokračovať aj naďalej, pretože kúzelník Matt Edwards očaril publikum svojimi kúzelníckymi schopnosťami v spolupráci s trefným humorom, ale počas šou sa objavila nečakaná situácia. Určite si už počul o existencii tlačidla Golden Buzzer, alebo zlatého bzučiaka, vďaka ktorému môžu porotcovia vystupujúceho posunúť až priamo do živého semifinále, ak sa im mimoriadne zapáči. Porotcovia síce zostali z Mattovho vystúpenia očarení, lenže zlatý bzučiak nakoniec museli prísť stlačiť až dvaja moderátori Ant a Dec, ktorým sa Matt zapáčil natoľko, že dostali počas jeho vystúpenia ohromný záchvat smiechu. Nevedeli si predstaviť nikoho iného, kto by si zaslúžil ich podporu, a tak sa nechaj uniesť tým, čo Matt na pódiu dokáže.

Domov
Zdieľať
Diskusia