Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2017 o 20:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako to urobila?! Príťažlivá kúzelníčka svojím vystúpením spôsobila, že reč stratil Simon Cowell aj publikum britskej talentovej šou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nikto nechápal, ako sa jej to podarilo.

Šou Britain's Got Talent sa v poslednej dekáde adaptovala na televíznych obrazovkách po celom svete, veď aj na Slovensku a v Česku sme mali hneď niekoľko verzií, avšak ak chce človek zažiť skutočnú atmosféru talentovaných ľudí skrývajúcich v rukáve vystúpenia, o ktorých budeš ešte dlho rozmýšľať, potom bude zrejme najlepším rozhodnutím návšteva kastingov starej dobrej britskej verzie. Simon Cowell dodnes sedí v porote a najnovšie mu hlavu obalamutila talentovaná kúzelníčka Josephine Lee. Aj keď sa na prvý pohľad zdalo, že nepôjde o žiadne dychberúce vystúpenie, jej rekvizity z neho spravili fenomenálnu šou, pri ktorej si človek viackrát po sebe musí povedať, že je snáď nemožné, aby toto niekto dokázal a to si Josephine najlepšiu časť šetrila na úplný koniec. Ak vieš, ako tieto ilúzie Josephine urobila, potom sa s vysvetlením určite zver v komentároch, ale ak nevieš, potom sa len neveriacky dívaj tak, ako sme to urobili aj my.

Domov
Zdieľať
Diskusia