Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2017, 17:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Kali predstavujú prepracovaný psycho hororový vizuál. Sleduj herecké výkony a zábery, po ktorých sa ti bude ťažšie zaspávať

HUDBA KALI SEPAR
Uložiť Uložené

Úvodná skladba z Kaliho albumu Dezert dostáva filmový vizuál z dielne Miša Nemtudu a jeho A-Teamu.

Aj v aktuálnom roku sme sa už dočkali zopár slovenských rapových albumov a medzi nimi nechýbal Dezert od Kaliho. Ten sa nechal počuť, že má už čoskoro v pláne nadobro ukončiť svoju hudobnú kariéru, no predtým má predsa len ešte nejaké plány. Všetko podstatné nájdeš v našom aktuálnom rozhovore. Tento album by však mal byť jeho posledným oficiálnym počinom, a tak sa do neho pochopiteľne snažil dať čo najviac a my musíme uznať, že sa mu to podarilo. Na projekte hosťuje aj viacero hostí, no väčšinu asi najviac zaujíma práve Separ spolupracujúci na skladbe Nová hra.

A práve táto vydarená vec dnes dostáva aj výborný vizuál, akých sa v našich končinách veľa nevidí. Obaja chalani v ňom podali aj úctyhodné herecké výkony a v konečnom dôsledku dostávame hororový krátky film s minutážou hudobného videoklipu. O ten sa postaral talentovaný Mišo Nemtuda a jeho šikovný A-Team. Hudobnú produkciu si na starosti zobral Grimaso z H16 a vy si teraz môžete vychutnať ešte čerstvý výsledok.

Domov
Zdieľať
Diskusia