Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. apríla 2017, 12:30
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Muž nechutne urazil homosexuálneho politika, tak ten zavolal jeho babičke a urobil mu hanbu. Na Facebook netreba dávať číslo starej mamy

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Informácie o rodine na Facebooku nie sú najlepším nápadom.

Jeden užívateľ Facebooku ani len netušil, čo všetko sa udeje, keď sa rozhodol nechutne uraziť politika Briana Simsa z amerického štátu Pennsylvánia. Chlapík menom David zanechal na politikovom Facebooku jednoduchý dvojslovný odkaz, ktorý bol rasistický a ešte aj homofóbny, čím zrejme narážal na to, že Brian sa už dávnejšie priznal k tomu, že je homosexuál a otvorene o svojej orientácii rozpráva a podporuje boj homosexuálov za ich práva. Keď si teda Brian všimol, aký odkaz mu David nechal, hneď si klikol na jeho profil, aby sa pokochal tým, čo za výkvet má potrebu hlúpo urážať politikov na sociálnej sieti a nenašiel takmer nič okrem telefónneho čísla na jeho starú mamu.

Napadlo mu, že Davidovi trochu osladí život, a tak vytočil telefónne číslo a skutočne zavolal jeho babičke. Najskôr sa jej predstavil a potom jej porozprával o tom, ako mu David na internete vynadal, na čo babička reagovala pohorešene, za svojho vnuka sa mu viackrát ospravedlnila a cítila sa zahanbene, takže Brian určite dosiahol presne to, čo dosiahnuť chcel. Svoj malý príbeh potom zverejnil na svojom profile a ľudia z celého sveta sa na ňom už dobre zasmiali. A aké z neho vyplýva ponaučenie? Ak chceš niekomu nadávať kvôli rase či sexuálnej orientácii na internete, potom tam radšej nezverejňuj telefónne čísla na svojich rodinných príslušníkov, konkrétne najmä staré mamy.   

Voľný preklad:

David, neviem povedať, či si len úplne hlúpy malý chlapec alebo nahnevaný bigot, ale s určitosťou viem, že si na svoj Facebook nemal toľkokrát pridať telefónne číslo tvojej starej mamy. Práve som s ňou o tebe mal veľmi smutný rozhovor. Čoskoro sa pozhovárame.    

Domov
Zdieľať
Diskusia