Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2017, 13:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

David Fincher je údajne veľmi blízko k réžii World War Z 2. Natáčanie s Bradom Pittom by malo odštartovať už začiatkom roka 2018

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dôjde teda k dohode medzi hviezdnym tvorcom a váhajúcim štúdiom? Všetko je údajne na dobre ceste, viac však napovedia najbližšie týždne.

Ak môžete spolupracovať s režisérom takého kalibru ako David Fincher (Fight Club, The Game, Se7en), jednoducho idete do toho. To je predsa úplne jasné, povedali by si mnohí. Nuž, veci sa ale nevyvíjajú vždy tou ľahkou cestou, no a svoje o tom dozaista vie aj vyššie spomínaný tvorca. Jeho posledným celovečerným projektom bola snímka Gone Girl z roku 2014, pričom sa s niekoľkými sľubnými záležitosťami pokúšal opäť preraziť aj na televíznych obrazovkách. V HBO mu ale nevyšli práve v ústrety, a tak sa presťahoval k známemu streamovaciemu gigantovi menom Netflix, s ktorým sa už na spolupráci dohodol. Krimi seriál Mindhunter tak uvidíme už v októbri tohto roka.

Ako ale drvivá väčšina z vás veľmi dobre vie, Fincher je už naozaj hodnú dobu spájaný aj s pokračovaním viac ako tri roky starej zombie snímky World War Z. Nie je žiadnym tajomstvom, že David má o réžiu sequelu dlhodobý záujem, čomu do istej miery pomohol aj herec Brad Pitt, ktorý sa ho k projektu snažil nalákať. Koniec koncov, v minulosti spolu točili už trikrát. Celý svet teda netrpezlivo vyčkával, ako sa celá situácia nakoniec vyrieši, dočkali sme sa však iba novinky, že šéf Paramountu ešte nie je pripravený dať dvojke World War Z zelenú. Teraz sa ale zdá, že nás od šťastného rozuzlenia delí už iba zopár najbližších týždňov či dní. Známy magazín s názvom Variety totiž prišiel so správou, že Fincher je v poslednej fáze rokovania a pokiaľ sa réžii skutočne upíše, natáčanie by mohlo začať už začiatkom budúceho roka. Aj keď zatiaľ nič z toho nie je oficiálne potvrdené, môžeme predpokladať, že sa obe strany dohodnú. Predchádzajúce informácie nájdete tu.

David Fincher je údajne veľmi blízko k réžii World War Z 2. Natáčanie s Bradom Pittom by malo odštartovať už začiatkom roka 2018
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia