Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2017, 18:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

M. Night Shyamalan oznamuje pokračovanie thrillerov Split a Unbreakable ako jeden film na rok 2019!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kto všetko sa vráti vo veľkolepom finále?

Juchú! Ako inak sa dá na takúto úžasnú správu zareagovať? M. Night Shyamalan práve oznámil, že v roku 2019 príde do kín jeho najnovší film s názvom Glass. Čo je na tom také špeciálne? Nuž, asi len toľko, že ide o sequel pre Unbreakable a Split zároveň. Od premiéry Split ubehlo už pár mesiacov a ja verím, že ak ten film niekto skutočne chcel vidieť, mal na to mnoho príležitostí. A keďže je to už oficiálne, môžeme bez spoilerového varovania začať diskutovať o tom, prečo je to spojený sequel.

Unbreakable s Bruceom Willisom a Samuelom L. Jacksonom sa totiž odohráva v rovnakom vesmíre ako thriller Split s Jamesom McAvoyom. Pôvodne Shyamalan, scenárista a režisér oboch snímok, plánoval angažovať postavu Kevina Wendella Crumba už v jednotke, kedy do neho mal vraziť Willisov David Dunn a dozvedieť sa o dievčatkách, ktoré Kevin a jeho ostatné osobnosti uväznili. Viac však Shyamalan o pôvodnom príbehu neprezradil. My už však vieme, že príbeh sa vydal iným smerom, a to je len dobre. Split je skvelým thrillerom a toutu cestou sme mali aspoň možnosť hlbšie sa ponoriť do charakteru človeka, v ktorého hlave existuje cez 20 rôznych ľudí. 

Thriller Glass uvidíme v roku 2019, presnejšie 18. januára, takže to čakanie nebude až také dlhé. Okrem Jamesa McAvoya a Brucea Willisa sa vráti aj Samuel L. Jackson ako Mr. Glass a nás nesmierne teší aj prítomnosť Anya-Taylor Joy, ktorá sa v pokračovaní vráti ako Casey Cook.

Späť
Zdieľať
Diskusia