Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2017, 18:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Už túto sobotu pokrstí Pil C v Košiciach svoj debutový album HYPE. Chýbať nebude špeciálna show, Fobia Kid ani chalani z AK

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Na jedinečnom vystúpení v košickej Noise Aréne budú mať návštevníci možnosť počuť najstaršie aj najnovšie skladby počas špeciálnej show.

Mnohí fanúšikovia Pil C-ho tvorby už zaručene mali možnosť zaregistrovať, že v nasledujúcich týždňoch prebehne séria troch obrovských krstov s jedinečnými vystúpeniami, ktorých sa zúčastnia aj špeciálni hostia. Do pozornosti vám teraz dávame ten najbližší v Košiciach. Prvý krst sa bude konať už opár dní, teda konkrétne najbližšu - 29.4. v dobre známej Noise Aréne, kde Pil už zopár vystúpení odohral. Okrem samotných hlavných aktérov, teda Pil C-ho a Špeciála odohrajú plnohodnotné koncerty aj ostravskí Azurit Kingdom v zložení Sergei Barracuda a Pastor, no samozrejme nemôže chýbať ani kolega z CBG Fobia Kid spoločne s Dymerom Surovcom. 

Všetci veľmi dobre vieme, že východ v na podobných udalostiach zatiaľ nikdy nesklame, a tak môžeme s čistým svedomím konštatovať, že sa na tento krst bude spomínať ešte veľmi dlho. Za všetko hovorí aj skutočnosť, že lístky za zvýhodnenú cenu už zmizli, no zopár tých za pôvodnú cenu 10 eur ešte zostalo. Nájdeš ich na oficiálnej stránke comebackgang.sk, kde si mimochodom môžeš zadovážiť aj V.I.P. verziu za 30 eur, ktorá ti zaručí alko aj nealko občerstvenie, oddelené pohodlné sedenie, kontakt s chalanmi a tiež CD HYPE. Počas celého krstu bude samozrejme k dispozíci aj ľadovo namrazený Jägermeister, bez ktorého si už vlastne poriadnu párty predstaviť nevieme. Vidíme sa!

Už túto sobotu pokrstí Pil C v Košiciach svoj debutový album HYPE. Chýbať nebude špeciálna show, Fobia Kid ani chalani z AK

Viac informácií a aktualít nájdeš samozrejme na oficiálnej facebook udalosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia