Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2017, 20:05
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Baywatch si robí srandu z Rýchlo a zbesilo 8 a odkazuje, že niekedy je lepšie ísť na to pomaly

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prsia, nadávky, akcia... potrebujeme viac?

Snímka Baywatch má najlepšie predpoklady stať sa horúcim letným hitom. Má namakané obsadenie v čele s Dwayneom "The Rock" JohnsonomZacom EfronomAlexandrou DaddarioKelly RohrbachPriyankou ChopraIlfenesh Hadera a Hannibalom Burresom. Pripočítajte si k tomu cameá Davida HasselhoffaPamely AndersonR-kový rating, poriadnu dávku nostalgie, množstvo nadávok a nahoty a vyjde vám film, ktorý by mohol zarobiť slušné peniaze. Režíroval Seth Gordon (Horrible Bosses) podľa scenára Damiana Shannona a Marka Swifta.

Pôvodne bola premiéra stanovená na 19. mája 2017, vtedy však bude konkurencia asi až príliš silná. Do kín sa dostane Scottov Alien: Covenant, rodinná komédia Diary Of A Wimpy Kid: The Long Haul, animák The Nut Job 2 a hororový sequel Annabelle 2. Producenti teda nechceli zbytočne riskovať a premiéru posunuli na 26. mája 2017. Baywatch sa tak stretne v súboji s novými Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Zájdete do kina? My teda rozhodne áno! 

Baywatch si robí srandu z Rýchlo a zbesilo 8 a odkazuje, že niekedy je lepšie ísť na to pomaly
Zdroj: www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/baywatch/baywatch-poster-1.jpg
Domov
Zdieľať
Diskusia