Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2017 o 17:02
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Legendárny Pátrovič z talentovej šou vytiahol repráky a na balkóne spravil koncert. Pondelňajšie ráno v Prievidzi stálo za to

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Stále nespokojný Jozef Pátrovič sa z javiska presunul na balkón. Mikrofón však zobral so sebou. Bohužiaľ.

Ak náhodou nevieš o čom je reč, pretože nemáš poňatia, kto je Jozef Pátrovič, nemaj obavy. Pátrovič je jednou z legiend slovenskej kultúry, v zlom zmysle. Rok čo rok totiž navštevuje talentovú šou, kde takmer každoročne spieva tú istú pieseň od Karla Gotta. A každý jeden rok ho publikum a porota vypískajú, na čo Pátrovič vygeneruje jednu z možných výhovoriek, a síce "publikum nahlas bučalo", "na javisku je zlý vzduch, nie je vyvetrané", "v štúdiu bol zlý vzduch, nebolo vyvetrané", "zlý mikrofón!!!" alebo, že v budove je nadmerné množstvo toxínov, preto sa tam nedá spievať. Následne požiada, aby dostal ešte jeden pokus a celý cyklus sa opakuje do momentu, kedy porote nedôjde trpezlivosť.

Pátrovič sa tak maxmiálne dostal len do druhého kola a aj to len vďaka obrovskej podpore publika, ktorá si z neho len robila srandu. Jozef Pátrovič však stále považuje jeho spevácke umenie za nedocenené a o kvalite jeho hlasu sa v pondelňajšie ráno, 17.4., rozhodol presvedčiť aj obyvateľov Prievidze, keď na balkón vytiahol repráky, do ruky chytil mikrofón a za ranného slnka si strihol hneď niekoľko piesní, napríklad Vyznanie od Mariky Gombitovej. Celá situácia je nahratá na videu, ktoré sa pôvodne zjavilo na už kultovej facebookovej stránke Zomri, neskôr ho prebralo viacero iných stránok. Poďme si vypočuť maestra Pátroviča.

Domov
Zdieľať
Diskusia