Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2017, 16:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Optimus trhá v epickom traileri Bumblebeeho na kúsky. Do boja povstávajú stredovekí Transformeri a planéta Zem čelí deštrukcii ako nikdy predtým

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Transformers: The Last Knight možno nebude úžasným filmom, ale rozhodne bude veľkolepým.

Tak, ako bolo sľúbené, Paramount aj plní. Narozdiel od posledného "detského" traileru, ktorý bol jednoducho príšerný, sa v štúdiu prebudili a servírujú skutočne lákavé zábery. Tipoval by som, že takmer 90% z dnešného traileru tvoria doteraz nevidené scény, takže sa môžete definitívne rozhodnúť, či do to kina ísť alebo nie. Môže to dopadnúť akokoľvek, stať sa môže aj to, že si to budeme (v rámci možností) pochvaľovať, no na to si musíme počkať do 22. júna, kedy má Transformers: The Last Knight premiéru.

Okrem všetkých už potvrdených informácií nám dnešné video prezrádza viac o tom, prečo Optimus zrazu bojuje proti ľuďom a ich sympatizantom, koľko toho v skutočnosti postava Anthonyho Hopkinsa o robotoch vlastne vie, no a v neposlednom rade vidíme aj Transformerov počas stredoveku, presnejšie počas veku Artuša. Rozhodne si to mohli nechať tvorcovia ako prekvapko do kina, ale nakoniec, na spoilery sa pri tejto sérii asi veľmi nehrá. Viac sa o filme dozviete po kliknutí na tento odkaz.

Synopsa hovorí o masovej deštrukcii, zániku jedného zo svetov (nášho alebo ich) a taktiež veľkej vojne, v ktorej sú Transformeri a ľudia. Planétu sa vďaka tajomstvám robotických mimozemšťanov ukrytých hlboko pod zemou v prachom zaprášenej histórii Zeme budú snažiť zachrániť Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, anglický panovník (Sir Anthony Hopkins) a oxfordská profesorka (Laura Haddock). Michael Bay zároveň chválil writers room (skupina scenáristov, ktorá pracuje na celom plánovanom vesmíre Transformers filmov, vrátane pokračovaní, prequelov či spin-offov, viac sa o tom dočítate tu) a vyhlásil, že The Last Knight je skutočne jeho posledným filmom v sérii.

Ťažko povedať, či tomu môžeme veriť, keďže pri tom spomínal aj všetky úžasné chvíle prežité počas natáčania a všetko to dobro, ktoré táto séria svetu prináša (napríklad Make a Wish Foundation) a nedávno prehlásil, že by si rád natočil nejaký spin-off (v pláne je až 14 ďalších potenciálnych Transformers príbehov). Taktiež dodal, že The Last Knight oplýva mytológiou tohto sveta, akú sme ešte v sérii nevideli. Scenáristi konzultovali históriu, budúcnosť a mytológiu sveta Transformerov s mnohými odborníkmi priamo z Hasbro.

Príbeh sa zostavil podľa scenára od Arta MarcumaMatta Hollowaya (Iron Man) a Kena Nolana a jeho časť by sa mala odohrávať aj vo vesmíre, kde by sme mali prvýkrát uvidieť záporáka Unicrona. Ak sa o snímke chcete dozvedieť viac a pozrieť sa na prvé zábery z natáčania, potvrdených robotov pre ďalšie diely a taktiež zistiť, čo nám ponúkne budúcnosť tohto previazaného sveta, vstúpte do tohto vlákna. 


Optimus trhá v epickom traileri Bumblebeeho na kúsky. Do boja povstávajú stredovekí Transformeri a planéta Zem čelí deštrukcii ako nikdy predtým
Zdroj: Paramount
Domov
Zdieľať
Diskusia