Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. apríla 2017, 11:53
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

48 hodín a viac ako pol milióna predobjednávok. Samsung Galaxy S8 sa bude predávať ako teplé rožky

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Všetci ho chcú.

Niekto to možno očakával, niekto možno nie, tak či tak, najnovší počin z dielne juhokórejského giganta má nemalé ambície stať sa jeho najúspešnejším high-end smartfónom. Z dostupných (neoficiálnych) informácií, ktoré hovoria o množstve predbežných objednávok na Galaxy S8 a S8+, je totiž známe, že len za dva dni ich zaregistrovali cez 550-tisíc. Hovoríme o 7. a 8. apríli, pričom v číslach nie sú započítané žiadne iné strategické trhy, ako napríklad Spojené štáty americké alebo európske krajiny zo západu. Zatiaľ ide len o Južnú Kóreu.

Aby sme mali ako-taký prehľad, čo cez pol milióna objednávok znamená, môžeme si tento úspech prirovnať k úspechu predchádzajúcej generácie. Počas rovnakého časového obdobia totiž dokázali predbežne predať približne 100-tisíc kusov Galaxy S7 a S7 edge. A ak by sme sa mali baviť o horiacom phablete Galaxy Note7, tak ten má na konte asi 400-tisíc predobjednávok. Všetko teda nasvedčujem tomu, že z Galaxy S8 a jeho väčšej verzie bude predsa len obrovský hit. Teda, aspoň čo sa týka portfólia spoločnosti Samsung.

Domov
Zdieľať
Diskusia