Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2017, 21:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Expl0ited prezradil, koľko zarábajú slovenskí youtuberi a ukázal konkrétne čísla z jeho profilu. Sám si prilepší až o tisíce eur mesačne

ZAUJÍMAVOSTI EXPL0ITED
Uložiť Uložené

Jeden z najznámejších youtuberov na Slovensku sa rozhodol zverejniť, koľko si dokáže zarobiť svojou tvorbou.

Fenomén youtuberov je už na svete nejaký ten mesiac a jeho samotných reprezentantov je aj v našich končinách v rámci Slovenska a Česka až príliš veľa. Každého, pochopiteľne, láka nielen možnosť robiť to, čo ho baví, ale tiež s tým spojená sláva a samozrejme aj peniaze, ktoré youtube za sledovanie vypláca. Aj keď bola veľmi dlho táto téma tabu, v posledných týždňoch sa objavilo hlavne medzi českými zástupcami viacero takých, ktorí bez problémov ukázali všetky štatistiky a v konečnom dôsledku aj konkrétnu sumu, koľko si vlastne za daný mesiac privyrobili. 

Teraz sa konečne o slovo na túto tému prihlásil aj niekto zo Slovenska, teda konkrétne jeden z najsledovanejších youtuberov menom Expl0ited, ktorého predstavovať zaručene nie je potrebné. Keďže ide o tému, ktorá všetkých zaujíma snáď najviac, rozhodol sa na túto tému natočiť video, v ktorom o zárobkoch v tejto oblasti nielen rozpráva, ale dočkali sme sa aj konkrétnych čísel a faktov. Tie si možno bežný divák ani nemá možnosť uvedomiť, no výška zárobku sa v skutočnosti odvíja hlavne od mesiaca, v ktorom sa práve nachádzame, keďže väčšina firiem nemá vo zvyku inzerovať v úvode roka, práve naopak, najatraktívnejších súm sa aj sám Explo dočká v decembri. Netreba zabúdať, že toto nie je ani zďaleka jediný príjem úspešného youtubera, keďže väčšinu z nich vídame v kampaniach rôznych firiem, kde ako infulenceri dokážu veľmi jednoducho sprostredkovať daný produkt svojej cieľovej skupine. Viac už ale v samotnom videu. 

Ak ťa zaujímajú len konkrénte čísla, tak si video pozri od 8:14.

Domov
Zdieľať
Diskusia