Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2017 o 20:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sureálne animované kraťasy s príchuťou morbídnosti a vtipných detailov. To je tvorba talentovaného Felixa Colgravea

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Videá, aké nikde inde nenájdete

Som veľmi rád, že sa ku mne dostalo vide Double King. Následne som klikol na kanál užívateľa, ktorý ho pridal a zistil som, že ide o mimoriadne nadaného umelca-amatéra, ktorý vďaka nedostatku času a vstupov nedokáže svoje výtvory zdieľať so svetom tak častokrát, ako by sme si to želali. Double King vyšiel po roku nečinnosti. Felix Colgrave totiž na svoj kanál nepridáva nič, čo nevytvorí on sám a medzi svojimi dielami svoj kanál nijako nedrží nažive. Avšak, vždy keď niečo vydá, mnohí ľudia majú veľký sviatok. Inak tomu nebolo ani pri jeho doposiaľ najdlhšom počine s názvom Double King, ktorý rozpráva o nenásytnej bytosti, ktorá túži po špicatých korunkách.

Viac vám ale nepovieme, pretože toto jednoducho musíte vidieť na vlastné oči. Ak sa vám bude Double King páčiť (pokojne si ho dajte aj dvakrát a zamerajte sa na detaily vykresľujúce príbehové pozadie, je ich tam dosť), určite dajte šancu aj ďalším Felixovým videám, ako napríklad Man Spaghetti, Pigpen, Fever the Ghost či Official music video. A teraz sa už nechájte unášať nádhernou animáciou a svetom tak, ako ho vníma tento netradičný umelec.  


)

Domov
Zdieľať
Diskusia