Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2017 o 13:21
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Úchvatné historické fotografie, ktoré si pravdepodobne ešte nikdy nemal šancu vidieť. Prvá slečna pána Bonda konkuruje aj dnešným kráskam

ZAUJÍMAVOSTI HISTÓRIA
Uložiť Uložené

História nás toho môže veľa naučiť.

Existuje niekoľko rôznych spôsobov, ako sa človek môže vzdelávať o minulosti a jedným z najlepších z nich je určite zhliadnutie fotografií spred niekoľkých desaťročí. Na portáli BrightSide sa objavila skupina historických fotografií, aké by si na internete len tak bez cieleného vyhľadávania určite nenašiel, a tak si ich aj s krátkymi popismi môžeš pozrieť v našej galérii. Zobrazujú všemožné situácie, ľudí aj predmety, či už prevracajúcu sa loď v newyorskom prístave za druhej svetovej vojny, alebo nevinne krásnu slečnu, z ktorej sa stala prvá žena pána Jamesa Bonda vo filmoch o tomto ikonickom tajnom agentovi a my sme sa na väčšinu z nich skutočne nemohli vynadívať.

Domov
Zdieľať
Diskusia