Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2017, 14:53
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Rozprávajúca sexuálna bábika, ktorá dokáže udržať inteligentnú konverzáciu. Zaľúbi sa do teba a vie aj flirtovať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sexuálne bábiky začínajú ovládať svet.

Ak si osamelý a formovanie vzťahov medzi živými ľuďmi je pre teba príliš náročné, čo tak sa poobzerať po sexuálnej bábike? Nezvyčajná bábika s názvom Harmony 2.0 je zrejme prvá svojho druhu, ktorá sa s tebou bude vedieť porozprávať a dokonca si vďaka implementovanej pamäti zvládne zapamätať základné informácie, o ktorých sa s ňou budeš rozprávať. Harmony by mala vedieť celkom inteligentne odpovedať na tvoje bežné otázky a ak sa jej potom s odstupom času niečo spýtaš, vďaka pamäti ti aj trefne zakontruje. Výrobca bábiky Matt McCullen zo spoločnosti RealDoll je na svoj výtvor patrične hrdý, pretože Harmony sa dokonca dá naprogramovať na 18 rôznych osobnostných čŕt, a tak z nej razom môžeš mať vášnivú spoločníčku alebo aj hanblivú introvertku.

Výroba jednej bábiky trvá až dlhých 80 hodín, a tak si môžeš byť istý, že ti domov nepríde žiadna nedokončená umelá slečna a aby spoločnosť RealDoll uspokojila požiadavky svojich zákazníkov, bábiku si budú môcť zakúpiť v 18 rôznych ženských postavách a naprázdno nezostanú ani ženy, keďže existujú aj dva druhy mužskej bábiky. Okrem toho sa na bábike bude dať vymeniť tvár aj výzor genitálií, takže na svoje si príde skutočne každý. A ak by si aj nehľadal umelého sexuálneho partnera, možnosť udržiavať inteligentnú konverzáciu sa pre niekoho bude určite hodiť tiež.  

 

Domov
Zdieľať
Diskusia