Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2017, 19:23
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najbizarnejšie veci, aké ľudia dokážu urobiť so svojím telom. Svet vďaka tomu síce nezmenia, ale zaujať ľudí na internete sa im podarilo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Naše telá skrývajú rôznorodé schopnosti.

Ľudské telo je jedna z najfascinujúcejších vecí na tejto planéte a ak sa do jeho spoznávania pustíš naplno, môžeš sa naučiť zručnosti, o akých drvivá väčšina sveta ani len nesníva. Ak Refresher navštevuješ pravidelne už niekoľko rokov, potom si možno pamätáš na sympatického Američana s menom Destin, ktorý dostal v komentároch pomenovanie na základe podoby s naším predsedom vlády, ale ani to ho nezastavilo a pokračuje vo vytváraní zaujímavých videí. Najnovšie sa pustil do spolupráce s Kurtom, čo je človek, ktorý sa naučil rozprávať odzadu. Jeho schopnosť je ešte o to fascinujúcejšia, že nevyslovuje len samotné hlásky v slovách, ale rovno im priraďuje aj správnu fonetickú výslovnosť a ak si jeho vety potom spätne pretočíš a pustíš odzadu, Kurt akoby rozprával úplne normálne. Destin sa preto rozhodol preskúmať to, do akej miery vie Kurtov mozog ovládať túto nezvyčajnú schopnosť a vystavil ho niekoľkým záťažovým situáciám. Výsledok testu nájdeš v priloženom videu, avšak Destin chcel od svojich fanúšikov, aby mu ukázali, aké bizarné veci ešte so svojimi telami vedia urobiť.

Destinove video s Kurtom o jeho schopnosti rozprávať odzadu a ešte aj foneticky správne

Človek, ktorý dokáže na svojich prstoch rotovať prakticky akúkoľvek vec. Nezáleží pritom na jej tvare ani veľkosti, podľa neho sa len stačí naučiť správnu techniku a rotovať na prste môžeš čokoľvek. 

Ďalšou zaujímavou schopnosťou je to, ako tento chlapík dokáže hocičo balansovať na svojej brade. Nevedno, ako na to pred rokmi prišiel, ale je na svoju schopnosť celkom hrdý a v tomto videu sa mu na brade podarilo udržať rovno selfie tyč s telefónom, ktorým sa vlastne nahrával, takže si zaslúži naše uznanie.

Na prvý pohľad to nevyzerá nijak zaujímavo ani zvláštne, ale tento muž s dlhými vlasmi vie čosi, čo ti dlhú dobu nebude dávať zmysel. Vo svojich prstoch a palcoch drží ceruzku a v priebehu jednej sekundy ju dokáže premiestniť z vonkajšej strany rúk do tej vnútornej. Na papieri by si človek povedal, že to predsa nie je vôbec náročné, ale ak to začneš skúšať, zrejme ťa čoskoro dostane frustrácia.

Nasledujúca schopnosť patrí ku tým, ktoré by si pravdepodobne mohol zvládnuť aj ty, pretože ti v praxi stačí ovládať pohyby svojho palca a väziva nachádzajúceho sa na ňom a pod ním. Či už to dokážeš alebo nie, sledovať divné pohyby cudzieho palca nie je práve to najkrajšie.

Snažili sme sa, skúšali sme to dlhé minúty, ale nepodarilo sa nám to. Základným predpokladom tohto triku je zrejme dostatočná dĺžka všetkých prstov a najmä dostatočne ohybný ukazovák, pretože dostať ho do takejto polohy, to určite nie je prirodzené. 

Pukanie prstov patrí medzi činnosti, ktorým sa s vášňou oddávajú milióny ľudí, keďže neexistuje tak veľa blahodárnych zvukov, ako keď si človek schuti popraská všetky prsty. Okrem prstov si ľudia zvyčajne radi praskajú napríklad krk, lenže čo tak zápästie? Chlapík z tohto videa dokáže puknúť kosti vo svojom zápästí na počkanie a skutočne to neznie až tak zdravo.

 Naše oči sú mimoriadne fascinujúci orgán a zároveň si ich aj musíme strážiť, doslova ako oko v hlave, pretože ich poškodenie môže znamenať výrazný pokles kvality nášho života. Pre niektorých ľudí ovládanie očí nepredstavuje žiadny problém, pretože tento bradatý muž dokáže očami nielen hýbať ako každý z nás, ale vie svojimi očnými buľvami doslova triasť. 

Netušíme, ako na to tento mladík prišiel, ale vďaka prepracovanej jazykovej technike dokáže vydávať zvuky ako z legendárneho filmu Predátor. Otrasné klikanie jazykom zaručene každého, koho chlapec stretne, dostatočne vystraší na to, aby sa ku nemu už nikdy nepribližovali a nechceme si ani len predstaviť, ako by to dopadlo, keby tento zvuk začal vydávať v tmavej uličke pred nič netušiacimi ľuďmi.

Náš predposledný adept sa môže popýšiť hneď dvomi zaujímavými schopnosťami, aj keď jedna z nich sa vyskytuje u mnohých ľudí. Dokáže hýbať svojimi ušami, a to dokonca osobitne, a okrem toho vie rozprávať odzadu podobne ako Kurt, avšak nepoužíva pri tom správnu fonetickú výslovnosť a rozpráva len tak, ako sa vyslovuje samotná hláska bez kontextu.

Záverečný chlapík vlastne ani nemá žiadnu schopnosť, avšak jeho telo je o to zaujímavejšie. Ako vidíš na priloženom obrázku, jeho telo je alergické na vodu a ako sám napísal v komentároch, nezáleží na tom, či sa umýva s mydlom, bez mydla, alebo či sa len spotí, jeho telo akosi väčšinu tekutín nevie zvládnuť. 

Najbizarnejšie veci, aké ľudia dokážu urobiť so svojím telom. Svet vďaka tomu síce nezmenia, ale zaujať ľudí na internete sa im podarilo
Zdroj: imgur
Domov
Zdieľať
Diskusia