Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2017, 14:54
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Na ulici by sa za ním otočila nejedna z nás. Portugalský model Gonçalo má sexepílu na rozdávanie

KRÁSA
Uložiť Uložené

Výhra v súťaži mu obrátila život naruby a modelingový priemysel obohatila o ďalšieho muža s atraktívnym zovňajškom.

Dnes vás zoznámime s jedným z najkrajších a najsexi mužov našej planéty, a je ním v súčasnosti dvadsaťosemročný mimoriadne príťažlivý Portugalčan Gonçalo Teixeira. Modela s takýmto priezviskom sme už na našej stránke mali, a preto ak vám nebude stačiť tento fešák, pokojne sa mrknite aj na jeho nemenej príťažlivého kolegu. Chválospevy na pohľadného Gonçala sme si nevymysleli my, ale súdime tak podľa jeho umiestnení v rebríčkoch modelingového portálu, niekoľkých ocenení a pozerateľných fotografií, ktorými zásobuje svoj Instagram.

Gonçalo Viriato Teixeira sa narodil 20. augusta 1988 v hlavnom meste Portugalska, kde aj vyrastal a do povedomia širšej verejnosti sa dostal výhrou v súťaži Elite Model Look v roku 2005. Atraktívny zovňajšok, vypracované telo a výška 182 centimetrov takmer okamžite upútali módny priemysel a do svojich kampaní ho obsadili John Richmond, Giorgio Armani, Calzedonia, Hugo Boss, Aeronautica Militare, Dune London, Police, Damyller s brazílskou topmodelkou Isabeli Fontana a predovšetkým Guess. S poslednou menovanou značkou nadviazal Gonçalo intenzívnejšiu spoluprácu trvajúcu do dnešných dní a s pravidelnosťou sa objavoval takmer vo všetkých ich reklamách vrátane tej plážovej s Gigi Hadid a Natashou Barnard. Vidieť sme ho mohli tiež v provokatívnej kampani Briana Atwooda, kde sa objavil nahý v spoločnosti ďalších nahých, respektíve sporo odetých modelov a modeliek vrátane Candice Swanepoel. Okrem kampaní svetových značiek ozdobil tiež titulky magazínov Men's Health a GQ Portugal a stránky Vogue Brasil, JMEN, Adon Magazine alebo aj GQ Brasil-Russia-Portugal-Germany.

„No pain, no gain,“ je to, čím sa riadi vo svojom súkromnom živote, a preto vás zrejme neprekvapí, že väčšinu voľného času trávi cvičením. Sto kilometrov na bicykli týždenne, box, jiu jitsu, hatha jóga, posilňovňa a kalistenika pod dohľadom osobného trénera sú tým, prostredníctvom čoho sa udržiava v dobrej kondícii a robí tak vo všetky dni v týždni okrem nedele. V rozhovore pre GQ magazín uviedol, že jeho jedálniček tvorí najmä špenát, kuskus, kuracie prsia a veľa rôznej zeleniny, a práve cvičeniu a správnej životospráve vďačí za svoju postavu. Tá mu spolu s peknou tvárou priniesla v rokoch 2011 a 2012 ocenenie Best Male Model vo svojej rodnej krajine. Na záver dodáme, že tohto fešáka by ste na portugalských plážach hľadali zbytočne, pretože momentálne žije a pracuje v New Yorku.

Domov
Zdieľať
Diskusia