Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2017, 19:20
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Démonický klaun vraždí deti prekliateho mestečka v parádne atmosferickom traileri očakávaného hororu It podľa Stephena Kinga

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pennywise si na nás už brúsi zuby.

Jeden z najočakávanejších hororových projektov tohto roka sa konečne predstavuje regulérnym teaserom. A nevyzerá vôbec márne! Adaptácia kultového románu It od Stephena Kinga láka na precízne vykreslenú atmosféru a skvelý vizuál. Herci budú pravdepodobne tiež slušní. Príbeh nás zavedie do mestečka Derry, v ktorom musí skupina odvážnych detí vybojovať súboj s pradávnym démonickým zlom. To sa najčastejšie objavuje ako uchechtaný klaun Pennywise. Dokáže však na seba vziať podobu všetkého, čoho sa ľudia boja. Samotný Pennywise sa v ukážke len mihol, ale zatiaľ pôsobí patrične desivo.

Film zrežíroval Andrés Muschietti (Mama) a v hlavných úlohách sa predstavia Bill Skarsgård (Allegiant)Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) a Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). It k nám dorazí v dvoch častiach. Slovenská a česká premiéra je stanovená na 7. septembra 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia