Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2017, 17:49
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Po Cristianovi Ronaldovi pomenovali letisko, ale internet si uťahuje z jeho busty. Vôbec sa naňho nepodobá, ale všetci pri nej vyzerali spokojne

ZAUJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ronaldo sa dočkal veľkej pocty.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa narodil na ostrove Madeira a pri príležitosti futbalového zápasu národnej reprezentácie, ktorý sa prvýkrát po 16 rokoch odohral práve na tomto ostrove, sa Ronaldo dočkal veľkej pocty. Zástupcovia ostrova a letiska sa rozhodli premenovať ostrovné letisko a dať mu meno „Aeropuerto Cristiano Ronaldo“, takže ak sa nabudúce vydáš na dovolenku na Madeiru, budeš zrejme pristávať na letisku pomenovanom po hviezde Realu Madrid. Ronaldo sa slávnostnej ceremónie samozrejme zúčastnil aj osobne, zobral si sebou aj priateľku a svoju mamu, avšak verejnosť si všimla čosi, čo nebolo dotiahnuté do konca.

Cristiano Ronaldo síce vo svojom príhovore priznal, že nikdy nič podobné on sám nežiadal a zostal celkom prekvapený, keď mu zástupcovia letiska oznámili, čo sa chystajú urobiť. Na druhej strane, pri hviezde svetového formátu sa už mohli viac buchnúť po vrecku a nechať vyrobiť profesionálnejšie vyzerajúcu bustu, ktorá mala znázorňovať Cristiana. Nepodarená podobizeň na buste ani zďaleka nevyzerá tak, ako Ronaldova tvár v skutočnosti a internet si z toho hneď začal uťahovať, takže Ronaldo v tomto ohľade nebol až taký spokojný. Mať letisku so svojím menom je však určite skvelý prejav úcty a rešpektu.  



Domov
Zdieľať
Diskusia