Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2017, 17:32
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Historicky prvý front-flip s monster truckom, pri ktorom všetkým prítomným na pár sekúnd stuhla krv v žilách. Vodič mal vraj všetko premyslené

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Prvý úspešný front-flip bez výraznejších chýb.

Bláznivé podujatia, kde sa vodiči obrovských monster truckov snažia zvládnuť čo najšialenejšie kúsky, na Slovensku nepatria medzi najpopulárnejšie, lenže najmä v Spojených štátoch amerických ide o obľúbený spôsob, ako sa rodina dokáže zabaviť. Fanúšikovia v Las Vegas sa o tom presvedčili aj včera, pretože sa v tomto púštnom meste konalo podujatie Monster Jam World Finals, čiže najprestížnejšia akcia svojho druhu v oblasti monster truckov, a prepisovala sa tam história. Vodič Lee O’Donnell prekvapil nielen ľudí prítomných na štadióne, ale prakticky celý svet, keď sa mu podarilo úspešne zvládnuť historicky prvý front-flip za volantom monster trucku. V minulosti sa už objavilo niekoľko pokusov, avšak na oficiálnych podujatiach sa šoférom nepodarilo front-flip dotiahnuť do úspešného konca, keď napríklad rotovali aj po dopadnutí na zem, alebo jednoducho nedokázali svoje vozidlo dostať na kolesá. V Las Vegas preto Lee O’Donnell prepísal rekord a jeho výkon sa zapíše do historických análov, pretože na videu vyzerá ešte lepšie, ako keď o ňom len píšeme.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia