Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2017 o 13:43
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Žiješ v bubline sociálnych sietí a klameš svojou aktivitou samého seba aj priateľov? Trefné video ukazuje, čo sme ochotní urobiť kvôli lajkom

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Na sociálnych sieťach sa človek musí rýchlo prispôsobiť.

Na internete sa často tvárime inak, ako to v skutočnosti vyzerá. V dnešnej dobe je veľká časť ľudí závislá na tom, aby dostali čo najviac lajkov od svojich priateľov a možno aj dúfajú, že sa jedného dňa stanú internetovými osobnosťami. Ak sa človek ráno zobudí a pridá na svoj profil novú fotografiu, zatiaľ čo jeho priateľov to vôbec nezaujíma a nikto mu ju nepochváli, v jeho hlave môže definitívne vzniknúť myšlienka, že už nikoho nezaujíma a rôzne štúdie preukázali spojenie medzi veľkou aktivitou na sociálnych sieťach a sociálnou izoláciou. Na sociálnych sieťach sa preto snažíme prispôsobovať moderným trendom a kanál Ditch the Label najčastejšie klamstvá zakomponoval do svojho podareného videa.

Domov
Zdieľať
Diskusia