Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2017 o 10:39
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zmutovaný a nebezpečný had s dvomi hlavami? Argentínčanka našla v záhrade živočícha a dlho nechcela veriť, že ide len o fascinujúcu húsenicu

ZAUJÍMAVOSTI HAD
Uložiť Uložené

Nie je živočích ako živočích.

Ak sa na našom webe objaví článok o zvláštnom živočíchovi, najčastejšie sa zabávame na tom, že príbeh zase pochádza z Austrálie, lenže tentoraz sa do popredia dostáva Argentína. Žena menom Luján Eroles z argentínskeho mesta Santa Fe nafotila a natočila bizarne vyzerajúceho živočícha, na ktorého sa jej podarilo natrafiť priamo vo svojej vlastnej záhrade. V prvej sekunde nevedela, na čo sa to vlastne pozerá a hneď jej napadlo, že ide o hada. Po niekoľkých momentoch pochopila, že to had zrejme nebude a najskôr pôjde o čosi rozdielne, avšak stále nedokázala pochopiť, ako sa živočích dokázal tak perfektne zamaskovať ako had.

Luján zverejnila zábery aj videí tohto živočícha na Facebooku, kde jej tisíce ľudí ponúkli svoje odborné názory na to, na čo sa vlastne pozeráme, ale v skutočnosti nešlo o odseknutú hlavu kobry a ani zmutovaného miniatúrneho hada. Podľa všetkého malo ísť o húsenicu živočíšneho druhu s názvom lišaj vrbkový, čiže o húsenicu farebného nočného motýľa. Luján dlho neverila, že v skutočnosti nejde o jedovatého hada, ale o obyćajnú húsenicu, z ktorej sa onedlho vykľuje motýľ, lenže fakty hovoria jasnou rečou a my sa teda nemusíme báť žiadnych zmutovaných hadov s dvoma hlavami.  

Domov
Zdieľať
Diskusia