Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2017, 15:53
Čas čítania 0:00
Weldin

Režisér Ridley Scott odhalil, že po Alien: Covenant sa môžeme tešiť aspoň na ďalšie štyri filmy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovší prídavok do série o našom obľúbenom votrelcovi sa v kinách objaví už onedlho. Toto oživenie franchisu je však len začiatok niečoho väčšieho.

Najväčší online predajca vstupeniek, spoločnosť Fandango, mal nedávno tú česť aby vyspovedal režiséra Alien série ohľadom jeho najnovšieho filmu. Scott sa teda pri tejto príležitosti vyjadril, že v procese tvorby nie je jedno ale hneď štyri pokračovania. Jedno z nich už má dokonca aj názov Alien: Awakening a bolo naznačené, že chronologicky sa zaradí medzi Prometheus a Covenant. Kedy a či vzniknú však už bude záležať na publiku. Ak bude mať najnovší Covenant úspech a rovnako aj jeho nástupca, zvyšné pokračovania by mali byť podľa Scotta nevyhnutné.

Najnovší prírastok začína novú kapitolu filmov o votrelcovi. Dej bude sledovať osudy posádky lode Covenant, ktorá bola vyslaná na misiu preskúmať vzdialenú planétu. Najskôr nedotknutý raj, tento vzdialený kus kameňa postupne odhalí svoje tajomstvá a astronauti zistia, že má svoje temné tajomstvá. Nie je známe, či ohlásené pokračovania budú priamo nadväzovať na príbeh Covenanta, no dávalo by zmysel oživiť sériu súvislým príbehom, hlavne po všetkých tých rečiach o "novej kapitole."

Film vychádza už 19. mája v USA a objavia sa v ňom známi herci, ako Michael Fassbender (Assassin´s Creed, Inglourious Basterds), Katherine Waterson (Fantastic Beasts and Where to Find Them) či Billy Crudup (Watchmen, Jackie). Ostáva teda dúfať, že film bude mať dostatok úspechu aby vyšli sľúbené pokračovania, a dostatok kvality aby sme si z nich nevytrhali vlasy z hlavy.

Domov
Zdieľať
Diskusia