Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2017, 13:45
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Pozoruhodné fotografie, ktoré ťa presvedčia, že na svete sa stále deje množstvo dobrých vecí. Pravá láska nikdy nezomiera

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Aspoň na chvíľu si nevšímajme všetky tie zlé veci.

V médiách sa každučký deň objavujú smutné a depresívne správy, ktoré ľuďom pomaly berú nádej na krajšiu budúcnosť. Zbytočne zomierame, zabíjame a konáme zlo, aké si mnohí z nás ani len nevieme predstaviť, ale často zabúdame na to, koľko dobrých vecí sa udeje každučkú sekundu. Portál BrightSide preto zhromaždil niekoľko pozoruhodných fotografií zachytávajúcich nežnú aj tvrdú realitu nášho sveta, za ktorou ale stojí láska, solidarita a vzájomné porozumenie napriek tomu, že miliónom ľudí tieto vlastnosti chýbajú. Zlé veci sa do médií dostávajú len preto, že bežného človeka zaujmú oveľa viac než roztomilý skutok, ale občas si jednoducho treba pripomenúť to, že svet predsa len nie je takým hrozným miestom.

Domov
Zdieľať
Diskusia