Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2017, 21:23
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Frank Ocean nás potešil novou skladbou Chanel, ktorú zremixoval A$AP Rocky

HUDBA ASAP ROCKY CHANEL
Uložiť Uložené

Na nové piesne od Franka si radšej nezvykajme. Americký spevák nám ale spravil radosť.

Počas čakania na Frankov album Blonde sme si pomaly zvykli, že dostať nový materiál od tohto amerického speváka určite nie je každodenná záležitosť. Frank Ocean púšťa skladby do sveta zriedka, no o to väčší pôžitok z nich následne poslucháči majú. Keď sa na verejnosť dostala informácia, že rádio Beats 1 odohrá ďalšiu časť show blonded Radio, ktorú má na starosti práve autor piesní ako Lost či Pyramids, tajne sme dúfali, že by nás možno mohol potešiť nejakou tou novinkou.

Prosby boli vyslyšané, keďže Frank Ocean odhalil song Chanel. Populárnu značku oblečenia v ňom využíva ako prirovnanie k mnohým aspektom vzťahu. Ako takmer vždy, kvalita tracku je na veľmi dobrej úrovni, a tak mu určite daj šancu. Na svojom Tumblr zverejnil Ocean i text Chanel, napísaný zaujímavou formou. Okrem prvotnej verzie bola na rádiu pustená aj verzia s krátkou slohou od A$AP Rockyho. Obe nájdeš nižšie a ak máš chuť na ďalšiu muziku od Franka, istotne vyskúšaj track Slide s Migos a Calvinom Harrisom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia