Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2017, 12:05
Čas čítania 0:00
Richard Balog

The Weeknd v mierne futuristickom vizuále, na ktorom mu sekunduje hviezdne duo Daft Punk

HUDBA
Uložiť Uložené

Ďalší skvelý klip z albumu Starboy, ktorý vás aspoň na malý moment prenesie do budúcnosti.

Len krátko po včerajšom ohlásení, The Weeknd vypúšťa vizuál ku skladbe nesúcej názov I Feel It Coming, o ktorej produkciu sa pričinilo naše obľúbené francúzske duo známe ako Daft Punk. Abel nás svojim posledným albumom Starboy, dostáva ešte aj priblížne 4 mesiace po jeho vydaní do úzkych vďaka typu inštrumentálov, aké nám na predchádzajúcom nosiči Beauty Behind the Madness v niektorých prípadoch poriadne chýbali.

Rodák z Toronta, ktorý len nedávno oslávil svoje 27. narodeniny, vymenil po svojom boku jednu krásku za druhú a aktuálne (konečne) opäť vystupuje s Drakeom, má dokonalý čuch pri spolutvorbe videoklipov a vtiahnutie nás fanúšikov do deja. S réžiou a produkciou mu v danom prípade pomohli Waren Fu a Raffi Adlan, pričom výsledok je vskutku podarený a aspoň na malý moment vás prenesie do budúcnosti. Posledný singel na trackliste vyššie spomínaného albumu hlavy labelu XO, sa nesie na príjemných vlnách a má mierne "romantický" podtext, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou môžete očakávať už čoskoro aj v našich rádiách.  Nie vždy musí mať The Weeknd v klipe obnažené modelky, niekedy nás o trochu viac poteší občasný pohľad na producentských géniov z francúzskeho hlavného mesta. Dosť už ale bolo slov, radšej si vychutnajte futuristicky ladené dielo nižšie. Nech sa páči...

"You've been scared of love and what it did to you
You don't have to run, I know what you've been through
Just a simple touch and it can set you free
We don't have to rush when you're alone with me."

P.S. - V prípade, že patríte medzi skalných fanúšikov The Weeknda, tak určite čo najskôr navštívte niektorú z predajní H&M, ktoré len pred pár dňami spustilo predaj spoločnej kolekcie Spring Icons Selected by The Weeknd.

Domov
Zdieľať
Diskusia