Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2017, 20:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dnešným dňom začalo nakrúcanie nového Predátora. Režisér sa pochválil fotkou kompletného hereckého obsadenia

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predátorovi svitá nádej na dôstojný návrat.

Nový zárez v sérii Predátor sa dáva do pohybu a my máme obrovskú radosť! Režisér Shane Black dnes prostredníctvom Twitteru potvrdil začiatok nakrúcania vo Vancouveri. Okrem toho sa podelil aj s fotografiou hercov a prvým concept artom. Vo filme uvidíme Boyda Holbrooka (Narcos), Oliviu Munn (X-Men: Apocalypse), Trevanteho Rhodesa (Moonlight), Thomasa Janea (The Punisher), Keegan-Michaela Keya, Jacoba Tremblaya (Room) a Sterlinga K. Browna (The People vs. O.J. Simpson).

Dnešným dňom začalo nakrúcanie nového Predátora. Režisér sa pochválil fotkou kompletného hereckého obsadenia
Zdroj: 20th Century Fox

Tvorcovia sú zatiaľ na detaily ohľadom príbehu diskrétni, producent John Davis sa však nechal počuť, že Blackova vízia sa na kozmického lovca pozerá veľmi osviežujúcou optikou. Boyd Holbrook navyše potvrdil, že nepôjde tak úplne o sequel. „Shane Black urobil niečo úplne iné. Príbeh je ukotvený v univerze, zároveň však prišiel s niečím úplne novým.“ Poznamenal, že Arnolda Schwarzeneggera pravdepodobne neuvidíme, ale aj tak pôjde o výborný film. Žánrovo ho charakterizoval ako mix hororu, sci-fi a westernu. Od spoluscenáristu Freda Dekkera tiež vieme, že ďalší diel by mal zachovávať kontinuitu s prvými dvoma filmami. Nepôjde teda o kompletný reboot. Dodajme, že Blackova naháňačka s Predátorom bude mať luxusný R-kový rating. Podľa režiséra je PG-13 pre slečinky, takže krvou sa šetriť rozhodne nebude, čo iste musí zahriať pri srdci každého verného fanúšika. Shane Black je navyše skúsený tvorca so špecifickým rukopisom (scenáristicky sa podieľal už na pôvodnom filme z roku 1987, kde si aj zahral).

Dúfajme, že všetky doterajšie informácie sú pravdivé, natáčanie prebehne bez problémov a v kine dostaneme parádny zážitok. Po mdlých Predators od Nimroda Antala by nám kvalitná žánrovka z tohto sveta padla viac než vhod. V každom prípade, Black má našu plnú dôveru. Premiéra je naplánovaná na 9. februára 2018.

„Čiastočné obsadenie... krásne ľudské bytosti, dobrí ľudia. Ale aj zabijaci,“ napísal režisér. 

Dnešným dňom začalo nakrúcanie nového Predátora. Režisér sa pochválil fotkou kompletného hereckého obsadenia
Zdroj: 20th Century Fox

Domov
Zdieľať
Diskusia