Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2017, 15:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Conor McGregor sa dohodol s Floydom Mayweatherom. Najočakávanejší súboj by mal byť ohlásený do dvoch týždňov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Sen sa pomaly premieňa na skutočnosť.

O potenciálnom súboji titanov v zložení Conor McGregor a Floyd Mayweather sa toho už popísalo skutočne veľa. Najnovšie správy však hovoria o tom, že si Conor a Floyd konečne podali ruky a aj keď ešte nič oficiálne neprebehlo, ústne súhlasili s podmienkami svojho súboja. Vlnu rozruchu pritom vyvolalo rozhodnutie McGregora, ktorý sa mal stretnúť s fanúšikmi, ale zrušil to a narýchlo odcestoval do Las Vegas, kde sa mal stretnúť priamo s Floydom a v prítomnosti právnikov dohodnúť podmienky, ktoré by mali vyhovovať obom stranám. Momentálne obaja bojovníci čakajú na to, kým sa podmienky dostanú na papier a potom im už nebude brániť nič v tom, aby zmluvy podpísali.

Podľa zverejnených informácií bude súboj oficiálne ohlásený v najbližších dvoch týždňoch a zrejme sa máme na čo tešiť, pretože Floyd aj Conor sa v médiách niekoľkokrát vyjadrili, za koľko miliónov by boli ochotní pustiť sa do toho. Olej do ohňa popritom pridával aj šéf UFC Dana White, ktorý síce súhlasil so súbojom, ale potom začal prízvukovať, že Conor má stále kontrakt s UFC a najskôr by ho mal splniť a až potom organizovať ďalšie aktivity. Môžeme teda netrpezlivo očakávať, ako prebehne ohlásenie súboja, kde sa vlastne bude konať a koľko zaň obaja účastníci zinkasujú, pretože pravdepodobne pôjde o jeden z najsledovanejších zápasov v celej histórii a peňazí sa okolo neho bude točiť obrovské množstvo.


Domov
Zdieľať
Diskusia