Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2017, 15:11
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Oscarová Alicia Vikander umlčala všetkých pochybovačov. Na prvých fotkách z natáčania snímky Tomb Raider akoby svojej hernej predlohe z oka vypadla

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Aj keď nás priama adaptácia videohry nečaká, musíte uznať, že Alicia sa na mladú verziu Lary z roku 2013 naozaj podobá.

Natáčanie filmového reštartu Tomb Raider s Aliciou Vikander (The Danish Girl, Ex Machina) v hlavnej úlohe, ktoré momentálne prebieha v Juhoafrickej republike, ešte ani poriadne nezačalo a svetlo sveta už uzreli vôbec prvé fotografie. Tie nájdete v odkaze na spodku článku, pričom po ich zhliadnutí nám dáte určite za pravdu, že švédskej kráske to na nich nesmierne svedčí. A aj keď sa v kinách nedočkáme priamej adaptácie jednej z dvoch videohier vydaných v posledných rokoch, je očividné, že tvorcovia na výslednú kvalitu skutočne dbajú. Obrázky by navyše mohli definitívne upokojiť aj vlnu rozhorčených fanúškov, ktorí obsadenie Alicie takmer okamžite odsúdili.

Popri zverejnení fotografií sa však objavila aj informácia o ďalšej hereckej posile. Stáva sa ňou Dominic West (Centurion, 300, seriál The Wire), ktorý stvárni postavu Richarda Crofta, teda otca Lary. Zaujímavosťou je, že Dominic si otca Alicie zahral už v historickej dráme s názvom Testament of Youth. Novú verziu snímky Tomb Raider režíruje pomerne neznámy Roar Uthaug (The Wave, Cold Prey) a jej premiéra je v týchto chvíľach naplánovaná na 16. marca 2018. Pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o potvrdených hercoch či samotnom príbehu, klikajte sem.

Sľubované fotografie nájdete priamo na tomto odkaze.

Oscarová Alicia Vikander umlčala všetkých pochybovačov. Na prvých fotkách z natáčania snímky Tomb Raider akoby svojej hernej predlohe z oka vypadla
Zdroj: Crystal Dynamics/Square Enix
Domov
Zdieľať
Diskusia