Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2016, 16:19
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Namiesto väzenia policajt nechal chlapca fajčiaceho marihuanu urobiť 200 klikov priamo pred ním. Potrestal ho, ale zbytočne mu nepokazil život

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Nezvyčajný, ale o to sympatickejší prístup policajta.

Čoraz viac štátov po celom svete zvoľňuje svoju legislatívu týkajúcu sa užívania marihuany, ale v americkom Texase je stále obľúbená voľnočasová aktivita zakázaná. Video spred jedného z texaských kín však dokazuje, že aj napriek zákonom existujú policajti schopní sa nad situáciou pousmiať a nespôsobiť tínedžerom viac problémov, než by si možno zaslúžili. V meste Arlington pred spomínaným kinom fajčil marihuanu mladý chlapec, ktorého mama ho dokonca čakala v kinosále, ale nanešťastie preňho sa pri ňom pristavil policajt a zaujímalo ho to, čo drží v ruke. Keď sa ukázalo, že ide o marihuanu, chlapec si myslel, že ho policajt zatkne a bude ho čakať hromada problémov. Pohodový policajt však chlapcovi povedal, aby šiel na zem a ukázal mu 200 klikov. Ak sa mu kliky podaria, nezatkne ho a nepošle do väzenia, a tak chalan rýchlo začal klikovať až do úspešného konca.

Domov
Zdieľať
Diskusia