Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2016, 16:43
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Má 17 rokov a už získala titul najkrajšej Slovenky. Nádherná Nikol Šmahajčíková má rozhodne čím zaujať

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vyspovedali sme mladú Žilinčanku, ktorá si získala srdcia mnohých našich čitateľov.

V krátkom rozhovore sme pre vás vyspovedali mladú a sympatickú krásku zo Žiliny. Nikol Šmahajčíková očarila nielen nás, ale aj porotu v súťaži Miss Junior a odniesla si titul najkrajšej Slovenky vo veku 15 až 21 rokov. Len 17-ročná Nikol si tak momentálne plnými dúškami vychutnáva víťazstvo a porozprávala nám napríklad o tom, ako vyzerali prípravy na spomínanú súťaž krásy. Ďalej nám prezradila, čomu sa venuje vo voľnom čase a ako si predstavuje svoju budúcnosť. Dosť bolo slov, vychutnajte si rozhovor a nezabudnite Nikol sledovať aj na Instagrame, kde prispieva naozaj často.

 

Kážeš vodu, víno piješ nemôžeš ma súdiť

Fotka uverejnená používateľom Nikol Šmahajčíková (@nikolsmahajcikova),

Ahoj Nikol. Mohla by si sa na úvod predstaviť čitateľom našej stránky?

Pozdravujem všetkých čitateľov Refresheru a prajem všetkým príjemný deň. Volám sa Nikol Šmahajčíková, mám 17 rokov a som zo Žiliny.


Pred pár dňami si sa stala slovenskou víťazkou súťaže Miss Junior 2016 k čomu ti, samozrejme, gratulujeme. Ako sa máš odvtedy, čo si zvíťazila?

Ďakujem pekne. :) Priznám sa, nečakala som, že zvíťazím až do momentu, pokiaľ sa nevyhlásilo moje meno a číslo. Neviem opísať svoje pocity, ktoré som v ten moment v sebe mala, boli neopísateľné. Od finále ubehlo pár dní a stále to nejako nepociťujem alebo skôr tomu neverím. Mám teraz viac práce a povinností a menej voľného času, ale všetko si to užívam.

Môžeš nám priblížiť, ako vyzerali prípravy na túto súťaž krásy?

Moje prípravy na finále Miss sa začali 2 mesiace predtým. Začala som chodiť do fitka a chcela som začať jesť zdravo, ale v mojom prípade len zdravšie, pretože sladkosti boli na dennom poriadku :D A naším hlavným vrcholom bolo spoločné sústredenie, kde nás 5 dní pred finále učili choreografie na finálový večer, trénovali sme chôdzu v podpätkoch, výrazy tváre a správne komunikovať. Nie je to také jednoduché a sranda, ako si väčšina z nás myslí. Je za tým pravidelný režim, ktorý treba dodržiavať a tvrdá drina. A ja som hrdá na každú z nás, že sme to takto zvládli a užili si spoločne chvíle.

Dostala si už nejaké ponuky na modeling? Alebo to vôbec nie je smer, ktorým by si sa chcela v budúcnosti uberať?

Tak pre mňa je to veľmi jednoduchá otázka, pretože ja v tom mám jasno. Toto je smer, ktorým sa chcem uberať :). Od víťazstva ma oslovili už dve modelingové agentúry, ktoré chcú so mnou spolupracovať. Dostala som možnosť byť tvárou mojej obľúbenej značky a veľa podobných príležitosti, ktorých si veľmi vážim a využijem ich naplno :)

Máš postavu, ktorú ti môžu mnohé dievčatá závidieť. Ako sa udržuješ fit?

Tak toto je veľmi subjektívna otázka, pretože každému sa páči niečo iné. Ja si ale myslím, že človek nebude nikdy so sebou spokojný, pretože ma túžbu sa neustále zlepšovať a tak je to aj v mojom prípade :)


Ako vyzerá tvoj bežný deň?

Môj bežný deň vyzerá naozaj bežne. Nakoľko som študentkou zdravotníckej školy, tak ho strávim v nemocnici s pacientmi alebo so spolužiačkami v škole. Po škole mám ďalšie povinnosti, ako je autoškola a niekedy fotenie. Ale tiež si doprajem kávičku s mojou najlepšou kamarátkou. 

Prezraď nám, čomu sa venuješ vo voľnom čase?

Vo svojom voľnom čase najradšej spím a jem :D. A keď nespím alebo nejem, tak pracujem. Buď fotím alebo predvádzam alebo tiež si chodím zacvičiť do fitka.


Prejdime na klasické Refresher otázky. Aký film alebo seriál ťa v poslednej dobe zaujal?

V poslednej dobe som nemala čas si pozrieť žiadny film ani seriál. Ale keď už si ten čas nájdem, tak ma vždy zaujme niečo podľa toho, akú mám náladu. Napríklad keď som smutná, tak si zapnem nejaký romantický film, aby som bola smutnejšia ešte viac. 

Aký máš vzťah k móde?

Môj vzťah k móde je veľmi intenzívny, pretože módu milujem a nakupovanie je môj najväčší koníček.

 

If you want to be happy. Be.

Fotka uverejnená používateľom Nikol Šmahajčíková (@nikolsmahajcikova),

Bez čoho si nevieš predstaviť svoj deň?

Bude to možno znieť ako klišé, ale môj všedný deň si naozaj neviem predstaviť bez sladkého.


Môžeš nám prezradiť, kde sa vidíš povedzme o 5 rokov?

Veľmi rada by som sa videla na vysokej škole a študovala farmáciu nakoľko by som v tej oblasti v budúcnosti chcela aj pracovať, mala rozbehnutú kariéru v modelingu a ďalej robila to, čo ma baví a napĺňa. 


Klasická otázka – sleduješ Refresher? Poprípade na aké články klikáš najviac?

Refresher sledujem a najčastejšie klikám na články zo sveta showbiznisu. :)


Ďakujem ti veľmi pekne za rozhovor. Na záver môžeš niečo odkázať čitateľom našej stránky.

Aj ja ďakujem. A prajem vám nech ste všetci šťastní, pretože si myslím, že to je najdôležitejšie v našom živote. Majte sa krásne :)

 

Tak takéto krásne prekvapenie som dnes dostala od pána kuriéra deň pred finále ❣ neviem čo nato povedať iba obrovské ĎAKUJEM ❤

Fotka uverejnená používateľom Nikol Šmahajčíková (@nikolsmahajcikova),

 

o 21:00 začíname

Fotka uverejnená používateľom Nikol Šmahajčíková (@nikolsmahajcikova),

 

Na dobru noc

Fotka uverejnená používateľom Nikol Šmahajčíková (@nikolsmahajcikova),

 

Šťastná žena je krásna žena ☝❤

Fotka uverejnená používateľom Nikol Šmahajčíková (@nikolsmahajcikova),

 

Milujem svoju krásnu korunku ☺ #Missjunior #missjunior2016 #12 #NikolŠmahajčikova

Fotka uverejnená používateľom Nikol Šmahajčíková (@nikolsmahajcikova),

 

Zamilovala som sa do nich #MissJunior #MissJunior2016 #princess #happymoments #12

Fotka uverejnená používateľom Nikol Šmahajčíková (@nikolsmahajcikova),

Domov
Zdieľať
Diskusia