Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2016, 18:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless si nenechá vziať titul najpopulárnejšej reprezentantky ženského rapu na Slovensku a posiela prvú ukážku z chystaného albumu

HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba Blackpage je opäť rapovou záležitosťou so spievaným refrénom, ktorá prichádza hneď aj s videoklipom.

Rok 2015 sa v slovenskom rape viezol na nemalej vlne kontroverzií, medzi ktoré patril nepochybne aj Egov projekt, vďaka ktorému sa do povedomia dostalo viacero mladých viac aj menej talentovaných interpretov. Šancu dostala približne desiatka umelcov, no na spočítanie tých, ktorí ju aj využili, by sme nepotrebovali ani celú jednu ruku. Do tejto skupiny patrí bez pochýb aj stále jediná naozaj aktívna rapová interpretka na Slovensku - Aless, ktorá už má na konte aj vlastný sólový album a nemalý počet singlov. Aj napriek tomu, že je stále študentkou strednej školy, venuje podstatnú časť voľného času hudbe, ktorej zasvätila aj celé festivalové leto. A áno, jediná, keďže MiniMo rapovala presne trikrát a Zetka už dávno zavesila mikrofón na klinec.

Dnes sme sa teda po pomerne dlhej odmlke dočkali novej skladby, ktorá tentokrát dostáva názov Blackpage a ako už býva u mladej raperky zvykom, nesie aj nejakú tú myšlienku. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Grizzly a už tradične sme sa dočkali aj vizuálu, ktorý je skôr reprezent záležitosťou z dielne Dušana Krajčoviča. Videoklip vznikal v Bratislave, Žiline a vo Viedni a vy teraz môžete hodnotiť výsledok. Ako sme už spomenuli v nadpise, ide o prvú ukážku z pripravovaného druhého sólového počinu mladej raperky, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta už na jar budúceho roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia