Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2016, 19:58
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zanietený plastický chirurg zdieľa zábery zo zákrokov na Snapchate. Chce vzdelávať laickú verejnosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Prsia, nosy či zadky a ich premeny.

Umením sa v modernom svete môže stať čokoľvek a platí to aj o ľuďoch, ktorí za ním stoja. Rovnaký názor zdieľa aj rozhľadený lekár menom Kourosh Tavakoli a určite ťa prekvapí, že o svojej práci nielenže rozpráva, ale najnovšie ju aj zdieľa na sociálnych sieťach a na svoje výtvory je patrične hrdý. Kourosh už roky pracuje ako plastický chirurg a v kariére už viedol vraj viac než 5-tisíc operácií a úprav, takže skúsenosti mu v žiadnom prípade nechýbajú a s nimi zrejme prišli aj zručnosti, s ktorými sa veľmi rád chváli.

Po toľkých rokoch zaslúžilej práce sa teda Kourosh rozhodol zverejňovať svoju prácu prostredníctvom Snapchatu (DrTavakoli2) a ľudia si jeho príspevky rýchlo obľubujú. Veľkú časť fanúšikovskej základne samozrejme tvoria muži, lenže plastické operácie zaujímajú v mnohých prípadoch aj ženy, takže Kourosh sa na diverzitu svojich divákov sťažovať nemôže. V krátkych nahratých videách pritom nielenže zobrazuje pacientky pred a po zákroku, ale často komentuje aj samotné zákroky a rozpráva o tom, ako jednotlivé fázy fungujú a čo všetko si zdanlivo jednoduchý proces úpravy poprsia, nosa či zadku vyžaduje. Cieľom zverejňovania mierne pikantných záberov v mene vedy je podľa jeho vlastných slov snaha vzdelávať verejnosť o plastických operáciách a Kouroshovi sa to očividne slušne darí.  

Thank you to my generous patient for the amazing gift will save this for the weekend #henessey #patient #gifts #lovemyjob #generous #thankyou #drtavakoli

Fotka zveřejněná uživatelem Dr Tavakoli | Plastic Surgeon (@drtavakoli),




 





Snapchat wrap up part 2 - Where the magic happens #drtav #drtavmagic #patient #journey #kingofboobs #breastgenius #intavwetrust @drdoublebay

Video zveřejněné uživatelem Dr Tavakoli | Plastic Surgeon (@drtavakoli),





Domov
Zdieľať
Diskusia