Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2016, 10:54
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako by si zareagoval na nečakaný dotyk rúk s kráskou či fešákom na eskalátoroch? Ľudia zostali zaskočení, ale očividne sa im to páčilo

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nechať sa zlákať či radšej nie?

Človek nikdy nevie, na koho natrafí, keď sa nabudúce vyberie niekam do nákupného centra a pred pár mesiacmi nám to dokázal aj francúzsky tvorca Grégory Gullotin, keď ako muž na eskalátoroch obchytkával ruky iných chlapov. Vtedy sa im to očividne nepáčilo, ale čo keby nešlo o žiadny dotyk muža s mužom a na pohyblivých schodoch by sa o teba rukou obtrela krásna slečna v obtiahnutých šatách? Chlapíci z tohto videa sa poriadne čudovali, čo to žena idúca v protismere stvára, avšak aj v prítomnosti priateliek a manźeliek im určite bola ďalšia ženská pozornosť celkom príjemná. Aj v tomto prípade sa potom žartík presunul do trošku homosexuálnej fázy, kde sa muž dotýkal ruky iných muźov a žena zase iných žien, ale našťastie sa nikto nechcel pobiť a všetko bolo zvládnuté bez násilia či roztržiek. 

Domov
Zdieľať
Diskusia