Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2024 o 10:13
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik

VIDEO: Dalyb vystúpil s Travisom Scottom na jeho afterparty. V Miláne si spoločne zahrali DJ set na jednom pódiu

HUDBA DALYB HAHA CREW TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Dalyb si s Travisom zahral Back-to-Back DJ set na jeho afterparty v talianskej metropole.

Dalyb sa objavil na jednom pódiu s Travisom Scottom. Košický raper a producent totiž po dlhom čase zahral DJ set, a to hneď v Miláne na afterparty Travisa Scotta, ktorý aktuálne koncertuje po Európe v rámci svojho svetového turné s názvom Utopia – Circus Maximus World Tour.

V rámci line-upu mali v klube Lucid Milano 1.00 h vystúpiť so svojím sound systemom zakladatelia českej značky Chew Forever Martin Castor a Yanick Buti (Kasper), avšak Yanick už v priebehu dňa na Instagrame avizoval, že sa na párty nestihne dostaviť a že to zaňho prevezme člen košického rapového zoskupenia Haha Crew.

Odporúčané
Okopíroval ma Louis Vuitton, ale v móde je to bežné, hovorí Martin. Jeho mikiny si zamiloval aj raper Central Cee (Rozhovor) Okopíroval ma Louis Vuitton, ale v móde je to bežné, hovorí Martin. Jeho mikiny si zamiloval aj raper Central Cee (Rozhovor) 24. apríla 2023 o 14:30

Dalyb s Castorom sa tak postarali v talianskej metropole o vlastnú šou sprevádzanú hitmi predovšetkým samotného La Flamea. V istom momente sa počas Dalybovho setu vedľa neho na pódiu objavil Travis Scott. Podali si ruku a od toho momentu hrali spoločne ako Back-to-Back (B2B). Na záberoch z afterparty je vidieť aj to, ako sa spolu rozprávajú, zabávajú a spievajú si.

Nie je to prvýkrát, čo sa Travis Scott spojil so zakladateľmi Chew Forever. Po jeho pražskom koncerte v O2 Aréne sa objavil na afterparty v pražskom klube Duplex. Tam sa americká hviezda ukázala v mikine tejto úspešnej českej streetstylovej značky, ktorú založili Castor s Kasperom. Rozhovory s obomi zakladateľmi nájdeš TU a TU.

Odporúčané
Jeho oblečenie nosí The Weeknd aj J Balvin. Yanick kašle na bulvár a dobýva svetovú módu (Rozhovor) Jeho oblečenie nosí The Weeknd aj J Balvin. Yanick kašle na bulvár a dobýva svetovú módu (Rozhovor) 23. septembra 2023 o 14:30

Chalanom z Chew sa za pomerne krátky čas podarilo preniknúť do svetovej fashion špičky. Ich oblečenie mali už na sebe okrem Travisa Scotta aj hviezdy ako The Weeknd, 21 Savage, J Balvin či vychádzajúca hviezda Destroy Lonely.

dalyb travis scott dalyb travis scott dalyb travis scott travis scott, chew forever
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia