Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2016, 15:20
Čas čítania 0:00
Marek R.

Zážitok na celý život. 7-ročný chlapec sa stretol v taxíku s Pepom Guardiolom

ŠPORT MANCHESTER CITY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pepa budú fanúšikovia milovať.

Ako všetci dobre viete, Pep Guardiola je novým trénerom Manchestru City a som naozaj zvedavý, či bude práve on tým trénerom, ktorý spraví z modrej časti Manchestru obávaný klub v Lige majstrov, keďže doteraz v tejto súťaži nehrali zrovna najlepšie a aj ich posledná účasť v semifinále sa zdá byť vzhľadom na predvedené výkony proti Realu Madrid náhodná. 

Fanúšikovia sú teda určite v obrovskom očakávaní, ako si Pep poradí s hviezdami nabitým tímom a jeden z nich, len 7-ročný chlapec, sa s jedným z najlepších trénerov súčasnosti dokonca nečakane stretol. Manchester City sa môže pochváliť pravdepodobne najlepším Youtube kanálom zo všetkých tímov a hoci v žiadnom prípade nie som ich fanúšikom, už nejaký ten mesiac odoberám ich obsah, ktorý určite stojí za to. Tentoraz sa rozhodli pozvať 7-ročného fanúšika Brandona na cestu v taxíku mestom s jedným z moderátorov City TV, no to malý chlapec netušil, že ho čaká prekvapenie. V taxíku už totiž poslušne čakal práve Guardiola, ktorý sa s chlapcom porozprával napríklad aj o Messim a je jasné, že Brandon na tento deň určite nezabudne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia