Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2016, 11:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hektolitre krvi, črevá, démoni a bláznivý humor. To je NSFW trailer k 2. sérii šialene dobrého Ash vs Evil Dead

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Svieži závan v seriálových vodách, to je Ash vs Evil Dead. 2. séria bude ešte akčnejšia.

Po úspechu prvej série bolo jasné, že sa Ash vráti. A s ním aj jeho sidekickovia a zlo, veľa zla. Jednak to, čo už stihli v prvej sérii vypustiť do sveta a jednak to, s ktorým ešte len mali mať tú česť. Ťažko povedať, či Ash urobil viac dobrého, ako zlého, v každom prípade sa o to dobré snaží, jednoducho len nie je žiadny hrdina a aj on má len jedny nervy a chuť píliť mŕtve telá posadnuté démonmi sem-tam prejde aj jeho. Nový trailer pre 2. sériu je ale všektým, čím sme si priali, že nové časti budú. Ešte viac krvi, ešte viac príšer, ešte viac praktických efektov a skutočného mäsa a množstva zabíjania. Je to jednoduché. Ash má po dovolenke, zlo sa vrátilo a on je nútený zase raz zaliať krvou ulice viacerých mestečiek v USA. 

Seriál má na starosti okrem iných aj samotný Sam Raimi, ktorý sa postaral o pôvodnú trilógiu. Sám Raimi sa zúčastnil na príprave prvej série, niečo z nej si dokonca aj sám zrežíroval a rovnako tak tomu bude aj v prípade série druhej, ktorá by mala odštartovať už 23. septembra! Nové časti prídu ruka v ruke s novými tvárami, a tak sa môžeme tešiť na Teda Raimiho (Samovho brata) čoby Ashova najlepšieho kamaráta zo strednej, ktorý sa s ním vydá na spoločnú cestu proti zlu. Druhým známym prídavkom bude Michele Hurd (stále je čerstvo v pamäti vďaka úlohe v 2. sérii Daredevila). Tá si zahrá Ashovu niekdajšiu lásku zo strednej a na záver tu máme Lee Majorsa čoby Ashovho dávno strateného otca. Okolo nášho obľúbeného hrdinu sa tak utvorí kruh priateľov a známych. 


Čo sa týka deja, ten nás zavedie do obdobia, kedy si Ash užíva odpočinok spolu s Kelly a Pablom v Jacksonville. Showrunner a scenárista seriálu, Craig DiGregorio, sa pre server Collider rozpovedal o pár veciach, ktoré majú v pláne. chceli pozrieť na Ashov charakter z ešte väčšej blízkosti. Aj preto uvidíme jeho rodné mesto a spoznáme ho ako človeka ešte pred návštevou osudovej chaty. Zistíme viac nielen o ňom, ale i jeho blízkych a známych z minulosti. Craig je veľmi rád, že tentoraz mali na prípravu viac času. Síce už poznajú svet a postavy lepšie, keďže sa show opiera o množstvo praktických efektov a humoru, potrebujú na ich prípravu vždy dosť veľa času. Aké máte zatiaľ z traileru pocity?

Domov
Zdieľať
Diskusia