Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2016, 15:36
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Seriál Making a Murderer od Netflixu o skazenosti polície a zničenom ľudskom živote bude pokračovať druhou sériou

FILMY A SERIÁLY MAKING A MURDERER NETFLIX
Uložiť Uložené

Tvorcovia však zvolili veľmi odvážne kroky.

Pokiaľ ste ešte nepočuli o seriáli Making a Murderer, je dosť možné, že ste istý čas strávili na dovolenke v jaskyni. To, akým spôsobom táto desaťdielna show od Netflixu zachvátila internet, bolo až neuveriteľné. Aby sme však nepredbiehali, poďme poporiadku. Nižšie máte fotku Stevena Averyho, pána z malého mestečka v štáte Wisconsin, ktorého miestne bezpečnostné zložky príliš nemusia. Dôkaz? Ako 23-ročný bol odsúdený na 32 rokov väzenia za údajné znásilnenie a pokus o vraždu, ktoré sa vyvrátilo až po 18. rokoch DNA testami. Postup vyšetrovania? Veľmi podozrivý. Neprešli ani dva roky a kriminalisti mu opäť búšili na dvere. Tentokrát kvôli nejasnej vražde. Môžete iba hádať, kde práve teraz Steven trávi svoj čas a aký rozsudok mu bol udelený.

Prvotná desiatka epizód bola naozaj úžasná a svojimi kvalitami si získala srdcia ľudí z celého sveta. Internet bol rozhorčený, spisovali sa petície a čakali sme, čo bude ďalej. Nedávno unikla do sveta zaujímavá správa. Druhú sériu dostaneme a opäť bude zameraná na Stevea. To sa dalo sčasti čakať, keďže dokument bol vytváraný Moirou Demos a Laurou Ricciardi po dobu desiatich rokov, no v kútiku duše sme dúfali, že možno presunieme pozornosť na iný, podobne „zvrátený" prípad. Podľa dostupných informácii sa pozrieme na Stevenov život po rozsudku, opäť sa zblížime s novým tímom právnikov a bližšie nahliadneme aj do rodinných vzťahov. Tešíte sa, alebo ste si priali úplne nový príbeh? 

Seriál Making a Murderer od Netflixu o skazenosti polície a zničenom ľudskom živote bude pokračovať druhou sériou
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia