Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2016, 15:06
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Čínsky miliardár ponúka 180 miliónov tomu, kto sa ožení s jeho dcérou

ZAUJÍMAVOSTI ČÍNA SVADBA
Uložiť Uložené

Na takúto ponuku sa iste nahrnú tony záujemcov.

Cecil Chao je vo svete šoubiznisu pomerne známe meno. Patrí medzi významných hráčov na poli realitiek v oblasti Hongkongu a vďaka úspešnej kariére si postupne vybudoval status miliardára. Postupne sa však medzi širšou verejnosťou preslávil ako niekto, kto chce za každú cenu vydať jeho jedinú dcéru Gigi a neváha pritom ponúknuť potenciálnemu ženíchovi aj tučné veno. Už v roku 2012 začal s podobnou aktivitou a ,,vyvolávacia cena" za jeho potomka bola 65 miliónov amerických dolárov. Po počiatočnom neúspechu vo výbere kandidátov tak v roku 2014 pritvrdil a ponuku zdvojnásobil na krásnych 130 miliónov dolárov. Uchádzačov bolo ako maku - ich počet presiahol 20 000, no napriek tomu si ani jeden z nich nezískal Gigino srdce. 

Ktovie, možno to bude tým, že Gigi je lesbička a teda o lásku zo strany akéhokoľvek muža rozhodne nestojí. Napriek tomu tento fakt jej ocko znáša len veľmi ťažko a vo svojej aktivite, zdá sa, rozhodne nemieni poľaviť, práve naopak. K dnešnému dňu sa ponuka vyšplhala ešte vyššie - na 180 miliónov. 34-ročná Gigi vyzvala svojho otca aj v médiách, aby prestal na ňu tlačiť v tomto smere a akceptoval fakt, že je vydatá za ženu a vo dvojici najčítanejších hongkongských novín zverejnila dlhý list, v ktorom prosí svojho otca o odpustenie a opätovné akceptovanie faktu, že si ako dospelá žena vybrala istú cestu života, po ktorej sa rozhodla ísť a nemieni z nej zísť.

Odporúčané
Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul 17. apríla 2024, 9:30

Komickú situáciu v rodine Chaovcov zdôrazňuje fakt, že na Filipínach sa rozhodli nakrútiť telenovelu s názvom Rich Man’s Daughter, ktorá sa inšpiruje práve ich životom. Cecil Chao pritom tiež nie je žiaden svätuškár. Ako bohatý a úspešný muž má aj vo veku 80 rokov po svojom boku neustále mladé priateľky a nezabudol sa pochváliť, že sa za život vyspal s vyše 10 000 ženami. Nuž, ľudia majú niekedy naozaj ,,ťažké" problémy. 

Gigi (vpravo) so svojou manželkou Sean Eav

Čínsky miliardár ponúka 180 miliónov tomu, kto sa ožení s jeho dcérou
Zdroj: independent.co.uk
Domov
Zdieľať
Diskusia