Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2016, 9:38
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Sympatický a dokonale vypracovaný Travis ti ukáže, že najlepším partnerom na cvičenie je kocúr

ZAUJÍMAVOSTI FITNES
Uložiť Uložené

Ktorá z vás, dievčatá, podľahla jeho šarmu?

Instagram je úžasný v tom, že dokáže v priebehu jedného dňa zmeniť obyčajne a dovtedy širokej verejnosti neznámeho človeka na celebritu svetového formátu. Stačí vám buď vyzerať dobre, alebo robiť niečo originálne, novátorské, čo nikto pred vami a úspech je zaručený. Ideálna je, samozrejme, kombinácia oboch. To je aj prípad mladíka menom Travis DesLaurier, ktorého na známej sociálnej sieti sleduje už vyše 600 000 followerov. A nie je sa čomu čudovať - vypracované telo, moderný účes, tetovania, zvodný úsmev a jeden nečakaný doplnok, kocúr Jacob. 

Práve ten je pánovým najvernejším spoločníkom, pričom je po jeho boku aj vtedy, keď Travis poctivo maká v posilňovni. Ako sparing bude pravdepodobne vynikajúci, nakoľko na Travisovi je vidieť, že so železom to skutočne vie. Jeho skvelú postavu si už stihli všimnúť aj modelingové agentúry, ktoré ho volajú na fotenia či módne prehliadky. Vo voľných chvíľach rád cestuje, fotografuje a zo všetkého najviac najradšej trávi spoločné chvíle so svojím domácim miláčikom, ktorého využíva aj ako cvičebnú pomôcku. Tak čo, dievčatá, zamilované?

 

Wow, thank you so much everyone for the birthday wishes I feel so loved❤Finally I get more attention then fluffy Jacob #loveyouall #happybirthdayme

Fotka uverejnená používateľom Travis DesLaurier® (@travbeachboy),

 

Reviewing some notes... if you're bored, check out my book "Time To Shine" #reading #glasses link in bio

Fotka uverejnená používateľom Travis DesLaurier® (@travbeachboy),

 

Enjoying the sunshine ☀ #summerlove #sundayfunday

Fotka uverejnená používateľom Travis DesLaurier® (@travbeachboy),

Domov
Zdieľať
Diskusia